średnie
90 min.
10 os.
Pyszne ciasto z orzechami, kokosem i delicjami, przekładane kremem budyniowym i brzoskwiniami pod warstwą galaretki. Idealne na rodzinne uroczystości i spotkania przy kawie.
- Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 3 czerwca, 2025
Odkryj sekret tradycyjnych polskich ciast z bakaliami - aromatyczne wypieki z rodzynkami i migdałami, których historia sięga średniowiecza. Poznaj, jak te luksusowe dodatki wzbogacają nasze słodkie dziedzictwo kulinarne.
średnie
90 min.
10 os.
Pyszne ciasto z orzechami, kokosem i delicjami, przekładane kremem budyniowym i brzoskwiniami pod warstwą galaretki. Idealne na rodzinne uroczystości i spotkania przy kawie.
Odkryj sekret tradycyjnych polskich ciast z bakaliami - aromatyczne wypieki z rodzynkami i migdałami, których historia sięga średniowiecza. Poznaj, jak te luksusowe dodatki wzbogacają nasze słodkie dziedzictwo kulinarne.