łatwe
30 min.
3 os.
Aromatyczny wiosenny bulion z młodymi warzywami i makaronem. Delikatna zupa z marchewką, pietruszką i porem, doprawiona pieprzem i posypaną świeżą natką. Idealna na wiosenny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym sosie pomarańczowym z dodatkiem imbiru, orzechów i kolendry. Szybki przepis na wykwintne danie, które łączy delikatne mięso z cytrusową słodyczą - idealne na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny bulion z wątróbką, marchewką i groszkiem - tradycyjne danie rozgrzewające. Idealna zupa na chłodne dni, łatwa w przygotowaniu. Podawana z makaronem, zadowoli każdego miłośnika domowej kuchni.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 maja, 2025
Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.
łatwe
30 min.
3 os.
Aromatyczny wiosenny bulion z młodymi warzywami i makaronem. Delikatna zupa z marchewką, pietruszką i porem, doprawiona pieprzem i posypaną świeżą natką. Idealna na wiosenny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym sosie pomarańczowym z dodatkiem imbiru, orzechów i kolendry. Szybki przepis na wykwintne danie, które łączy delikatne mięso z cytrusową słodyczą - idealne na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny bulion z wątróbką, marchewką i groszkiem - tradycyjne danie rozgrzewające. Idealna zupa na chłodne dni, łatwa w przygotowaniu. Podawana z makaronem, zadowoli każdego miłośnika domowej kuchni.
Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.