Wybierz danie
  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
    easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Pyszne jaja faszerowane z mięsem z rosołu - idealna przekąska na Wielkanoc, śniadanie lub kolację. Łatwy przepis na eleganckie, smaczne danie, które zachwyci gości i rodzinę.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 31 maja, 2025
    easy

    łatwe

    15 min.

    6 os.

    Klasyczny Boeuf Stroganow z polędwicy wołowej, pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Wyraziste, pikantne danie jednogarnkowe idealne na przyjęcia. Szybki przepis na tradycyjny gulasz ze śmietaną.

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 maja, 2025

    Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.