łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne danie z patelni z kurczakiem i pieczarkami - szybki i aromatyczny obiad. Soczyste kawałki kurczaka obtoczone w skrobi kukurydzianej, podsmażone z warzywami i doprawione bulionem Knorr. Idealne z ryżem!
- Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 3 maja, 2025
Odkryj historię bannock - tradycyjnego chleba z Wysp Brytyjskich, którego korzenie sięgają czasów neolitycznych. Poznaj ewolucję tego prostego wypieku od celtyckich początków po współczesne warianty.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 maja, 2025
Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne danie z patelni z kurczakiem i pieczarkami - szybki i aromatyczny obiad. Soczyste kawałki kurczaka obtoczone w skrobi kukurydzianej, podsmażone z warzywami i doprawione bulionem Knorr. Idealne z ryżem!
Odkryj historię bannock - tradycyjnego chleba z Wysp Brytyjskich, którego korzenie sięgają czasów neolitycznych. Poznaj ewolucję tego prostego wypieku od celtyckich początków po współczesne warianty.
Odkryj tajemnice pappardelle - luksusowego, szerokiego makaronu z Toskanii. Poznaj jego renesansowe korzenie, tradycyjne przepisy i kulinarne zastosowania w nowoczesnej kuchni włoskiej.