łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
35 min.
3 os.
Szybki i aromatyczny wok warzywny z tofu i makaronem. Pełen azjatyckich smaków dzięki imbirowi i sosowi sojowemu. Idealne danie dla wegetarian szukających pożywnego i prostego przepisu.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 kwietnia, 2025
Odkryj arepas - tradycyjne południowoamerykańskie placki kukurydziane z bogatą historią sięgającą czasów przedkolumbijskich. Poznaj to kultowe danie kuchni Wenezueli i Kolumbii, które zachwyca różnorodnością nadzień.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
łatwe
35 min.
3 os.
Szybki i aromatyczny wok warzywny z tofu i makaronem. Pełen azjatyckich smaków dzięki imbirowi i sosowi sojowemu. Idealne danie dla wegetarian szukających pożywnego i prostego przepisu.
Odkryj autentyczny smak Meksyku z pico de gallo - tradycyjnym dodatkiem o prekolumbijskich korzeniach. Poznaj tajniki przygotowania tej świeżej mieszanki warzyw, która od wieków wzbogaca meksykańską kuchnię.
Odkryj arepas - tradycyjne południowoamerykańskie placki kukurydziane z bogatą historią sięgającą czasów przedkolumbijskich. Poznaj to kultowe danie kuchni Wenezueli i Kolumbii, które zachwyca różnorodnością nadzień.