łatwe
50 min.
4 os.
Odkryj autentyczne włoskie arancini - chrupiące kulki ryżowe z parmezanem, mozzarellą i chorizo. Ta sycylijska przekąska to doskonały pomysł na obiad lub przystawkę. Prosta w przygotowaniu, pełna śródziemnomorskich smaków.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 czerwca, 2025
Odkryj sekrety przygotowania autentycznych sycylijskich arancini - chrupiących kulek ryżowych z nadzieniem. Poznaj historię i tradycyjne receptury tego kultowego włoskiego street foodu, który podbił świat.
łatwe
50 min.
4 os.
Odkryj autentyczne włoskie arancini - chrupiące kulki ryżowe z parmezanem, mozzarellą i chorizo. Ta sycylijska przekąska to doskonały pomysł na obiad lub przystawkę. Prosta w przygotowaniu, pełna śródziemnomorskich smaków.
Odkryj sekrety przygotowania autentycznych sycylijskich arancini - chrupiących kulek ryżowych z nadzieniem. Poznaj historię i tradycyjne receptury tego kultowego włoskiego street foodu, który podbił świat.