łatwe
45 min.
4 os.
Pikantne chilli con carne z mieloną wołowiną, czerwoną fasolą i przyprawami. Podawane z chrupiącą tortillą, krążkami cebuli i świeżą kolendrą. Idealne danie jednogarnkowe na ostry obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 18 maja, 2025
Odkryj wszechstronne zastosowania ajvaru - tradycyjnej bałkańskiej pasty warzywnej. Poznaj jak ten aromatyczny przysmak wzbogaca dania mięsne, przystawki i potrawy kuchni śródziemnomorskiej. Kulinarna inspiracja 2025!
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 kwietnia, 2025
Odkryj sekret idealnie pieczonego camemberta - kremowego, rozpływającego się sera prosto z piekarnika. Poznaj sprawdzone wskazówki wyboru odpowiedniego sera i techniki przygotowania dla najlepszego efektu.
łatwe
45 min.
4 os.
Pikantne chilli con carne z mieloną wołowiną, czerwoną fasolą i przyprawami. Podawane z chrupiącą tortillą, krążkami cebuli i świeżą kolendrą. Idealne danie jednogarnkowe na ostry obiad.
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj wszechstronne zastosowania ajvaru - tradycyjnej bałkańskiej pasty warzywnej. Poznaj jak ten aromatyczny przysmak wzbogaca dania mięsne, przystawki i potrawy kuchni śródziemnomorskiej. Kulinarna inspiracja 2025!
Odkryj sekret idealnie pieczonego camemberta - kremowego, rozpływającego się sera prosto z piekarnika. Poznaj sprawdzone wskazówki wyboru odpowiedniego sera i techniki przygotowania dla najlepszego efektu.