Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Sosy i dressingi

Filtrowane (11)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Marynata ×
  • Sosy i dodatki ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (11)
Anuluj
  • Marynata tajska
    Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Marynata tajska
    easy

    łatwe

    10 min.

    4 os.

    Odkryj autentyczną tajską marynatę z sosem sojowym, rybnym i chilli Hellmann's. Aromatyczna mieszanka z imbirem, trawą cytrynową i limonką kaffir idealnie podkreśli smak azjatyckich potraw. Prosta w przygotowaniu!

  • Marynata na jogurcie z ginem do mięs z grilla
    Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Marynata na jogurcie z ginem do mięs z grilla
    easy

    łatwe

    5 min.

    4 os.

    Odkryj wyjątkową marynatę jogurtową z ginem, która nada Twoim grillowanym mięsom niepowtarzalny smak i aromat. Prosta w przygotowaniu, wymaga jedynie zmiksowania składników. Idealna na letnie grillowanie!

  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa
    Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 28 maja, 2025
    Podstawowa marynata grillowa do mięsa
    easy

    łatwe

    15 min.

    4 os.

    Prosta i aromatyczna marynata grillowa, która nada mięsu wyrazisty smak. Połączenie oliwy, octu, czosnku i przyprawy Knorr to sekret udanego grillowania. Idealna do każdego rodzaju mięsa na grilla.

  • Marynata z czerwonym winem
    Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 12 czerwca, 2025
    Marynata z czerwonym winem
    easy

    łatwe

    15 min.

    4 os.

    Aromatyczna marynata z czerwonym winem, cebulą i ziołami do mięs z grilla. Domowa mieszanka przypraw z dodatkiem karmelu i octu nada potrawom głęboki smak i kruchość. Idealna do wołowiny i dziczyzny.

  • Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
    Sos belgijski – jak zrobić i podawać ten wyjątkowy dodatek do frytek

    Odkryj tajniki przygotowania autentycznego sosu belgijskiego - idealnego dodatku do frytek. Poznaj jego historię, składniki i sposoby podania, które zachwycą każdego miłośnika belgijskiej kuchni.

  • Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
    Sos z maślaków w śmietanie – przepis na danie ze świeżych i mrożonych

    Odkryj sekrety przygotowania aromatycznego sosu z maślaków w śmietanie. Poznaj przepisy wykorzystujące zarówno świeże, jak i mrożone grzyby leśne o wyjątkowym maślanym smaku. Idealne danie na 2025 rok!

  • Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 22 kwietnia, 2025
    Sos blue cheese na ciepło – idealny dodatek do makaronu

    Odkryj jak przygotować kremowy sos blue cheese na ciepło - idealny dodatek do makaronu. Poznaj tajniki wykorzystania intensywnego sera pleśniowego w kuchni i stwórz wykwintne danie w domowym zaciszu.

  • Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 21 kwietnia, 2025
    Sos estragonowy – aromatyczny klasyk kuchni francuskiej

    Odkryj tajniki przygotowania sosu estragonowego - klasycznego dodatku francuskiej kuchni. Poznaj historię, składniki i zastosowania tego aromatycznego sosu, który od XVIII wieku zachwyca smakoszy wyrafinowanym smakiem.

  • Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 21 kwietnia, 2025
    Jak prawidłowo mrozić pesto – sprawdzone metody przechowywania

    Odkryj sprawdzone metody mrożenia pesto, które zachowają jego świeży smak i aromat. Poznaj najlepsze pojemniki i techniki przechowywania, by cieszyć się domowym pesto przez cały rok.

12Następny
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top