łatwe
15 min.
4 os.
Pikantny sos do sajgonek z papryczkami, czosnkiem i pastą krewetkową. Idealny dodatek do azjatyckich przekąsek. Łatwy w przygotowaniu, wszechstronny sos, który podkreśli smak nie tylko sajgonek.
- Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
Odkryj mirin - tradycyjny japoński składnik o bursztynowym kolorze i słodkim smaku. Poznaj jego zastosowanie w sosach i marynatach oraz proces produkcji tego wyjątkowego wina ryżowego.
łatwe
15 min.
4 os.
Pikantny sos do sajgonek z papryczkami, czosnkiem i pastą krewetkową. Idealny dodatek do azjatyckich przekąsek. Łatwy w przygotowaniu, wszechstronny sos, który podkreśli smak nie tylko sajgonek.
Odkryj mirin - tradycyjny japoński składnik o bursztynowym kolorze i słodkim smaku. Poznaj jego zastosowanie w sosach i marynatach oraz proces produkcji tego wyjątkowego wina ryżowego.