łatwe
30 min.
8 os.
Kremowa pasta z awokado z pieczoną czerwoną papryką, kolendrą i limonką. Idealny dodatek do kanapek, grzanek i burgerów. Prosta w przygotowaniu, o delikatnej konsystencji i wyrazistym smaku.
łatwe
15 min.
2 os.
Kremowy dip z awokado, idealny jako dodatek do dań meksykańskich, mięs lub chipsów. Prosty przepis na klasyczne guacamole z cytryną, czosnkiem i opcjonalnie pomidorem. Szybki i pyszny sposób na wykorzystanie dojrzałego awokado.
łatwe
30 min.
8 os.
Kremowa pasta z awokado z pieczoną czerwoną papryką, kolendrą i limonką. Idealny dodatek do kanapek, grzanek i burgerów. Prosta w przygotowaniu, o delikatnej konsystencji i wyrazistym smaku.
łatwe
15 min.
2 os.
Kremowy dip z awokado, idealny jako dodatek do dań meksykańskich, mięs lub chipsów. Prosty przepis na klasyczne guacamole z cytryną, czosnkiem i opcjonalnie pomidorem. Szybki i pyszny sposób na wykorzystanie dojrzałego awokado.