łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka śledziowa z ziemniakami, fasolką szparagową i groszkiem, skropiona sosem majonezowo-musztardowym. Idealna propozycja na codzienny obiad lub świąteczny stół. Łatwa w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
20 min.
4 os.
Pyszna sałatka śledziowa z ogórkami kiszonymi i orzechami włoskimi. Idealne połączenie smaków na świąteczny stół lub przyjęcie. Łatwy przepis na kremową sałatkę rybną z sosem na bazie majonezu i sera.
łatwe
60 min.
4 os.
Wykwintna sałatka śledziowa z buraczkami i ziemniakami - eleganckie danie warstwowe z pieczonych warzyw i śledzi, doprawione majonezem Babuni Hellmann's. Idealna propozycja na wigilijny stół lub uroczyste przyjęcie.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka śledziowa z porem i pieczarkami, doprawiona kremowym sosem z majonezu i jogurtu. Idealna na przyjęcia i święta - smakuje najlepiej po całonocnym leżakowaniu w lodówce.
Odkryj hekele - tradycyjną sałatkę śledziową z korzeniami żydowskimi. Poznaj historię tego wschodnioeuropejskiego przysmaku, jego aszkenazyjskie pochodzenie i znaczenie w kuchni nadbałtyckiej. Kulinarna podróż przez wieki.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka śledziowa z ziemniakami, fasolką szparagową i groszkiem, skropiona sosem majonezowo-musztardowym. Idealna propozycja na codzienny obiad lub świąteczny stół. Łatwa w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
20 min.
4 os.
Pyszna sałatka śledziowa z ogórkami kiszonymi i orzechami włoskimi. Idealne połączenie smaków na świąteczny stół lub przyjęcie. Łatwy przepis na kremową sałatkę rybną z sosem na bazie majonezu i sera.
łatwe
60 min.
4 os.
Wykwintna sałatka śledziowa z buraczkami i ziemniakami - eleganckie danie warstwowe z pieczonych warzyw i śledzi, doprawione majonezem Babuni Hellmann's. Idealna propozycja na wigilijny stół lub uroczyste przyjęcie.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka śledziowa z porem i pieczarkami, doprawiona kremowym sosem z majonezu i jogurtu. Idealna na przyjęcia i święta - smakuje najlepiej po całonocnym leżakowaniu w lodówce.
Odkryj hekele - tradycyjną sałatkę śledziową z korzeniami żydowskimi. Poznaj historię tego wschodnioeuropejskiego przysmaku, jego aszkenazyjskie pochodzenie i znaczenie w kuchni nadbałtyckiej. Kulinarna podróż przez wieki.