łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna sałatka z dwóch rodzajów fasolki szparagowej, pomidorków i cebuli, skropiona aromatycznym sosem ziołowym. Idealne danie obiadowe dla miłośników lekkich, warzywnych potraw.
łatwe
15 min.
4 os.
Pyszna sałatka z chrupiącą fasolką szparagową i chorizo. Idealne połączenie warzyw i hiszpańskiej kiełbasy, doprawione aromatycznym greckim sosem. Szybki i smaczny pomysł na lekki obiad lub kolację.
łatwe
15 min.
4 os.
Orzeźwiająca sałata z chrupiącym ogórkiem i delikatną fasolką szparagową, polana kremowym sosem czosnkowym na bazie jogurtu. Idealna propozycja na lekki, letni posiłek pełen witamin.
łatwe
45 min.
6 os.
Pyszna sałatka warstwowa z wieprzowiną, pieczarkami i warzywami. Idealne danie na przyjęcia i spotkania rodzinne. Prosta w przygotowaniu, efektowna i sycąca przekąska, która zachwyci gości.
Odkryj czym jest gammon - wyjątkowy rodzaj surowej szynki wieprzowej wymagający obróbki termicznej. Poznaj różnice między gammonem a innymi wędlinami i naucz się przygotowywać idealny stek wieprzowy.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna sałatka z dwóch rodzajów fasolki szparagowej, pomidorków i cebuli, skropiona aromatycznym sosem ziołowym. Idealne danie obiadowe dla miłośników lekkich, warzywnych potraw.
łatwe
15 min.
4 os.
Pyszna sałatka z chrupiącą fasolką szparagową i chorizo. Idealne połączenie warzyw i hiszpańskiej kiełbasy, doprawione aromatycznym greckim sosem. Szybki i smaczny pomysł na lekki obiad lub kolację.
łatwe
15 min.
4 os.
Orzeźwiająca sałata z chrupiącym ogórkiem i delikatną fasolką szparagową, polana kremowym sosem czosnkowym na bazie jogurtu. Idealna propozycja na lekki, letni posiłek pełen witamin.
łatwe
45 min.
6 os.
Pyszna sałatka warstwowa z wieprzowiną, pieczarkami i warzywami. Idealne danie na przyjęcia i spotkania rodzinne. Prosta w przygotowaniu, efektowna i sycąca przekąska, która zachwyci gości.
Odkryj czym jest gammon - wyjątkowy rodzaj surowej szynki wieprzowej wymagający obróbki termicznej. Poznaj różnice między gammonem a innymi wędlinami i naucz się przygotowywać idealny stek wieprzowy.