średnie
45 min.
2 os.
Delikatna sałatka z młodych ziół, fennel i przepiórczych jajek, skropiona aromatyczną oliwą tymiankową. Doskonała kompozycja świeżych smaków, podawana z grzankami z orzechami i esencjonalnym bulionem.
łatwe
25 min.
4 os.
Wykwintna sałatka z wędzonym twarogiem i pstrągiem, wzbogacona karmelizowanymi szalotkami i orzechami. Domowe wędzenie sera nadaje potrawie niepowtarzalny aromat. Idealna na elegancką kolację lub lekki obiad.
łatwe
15 min.
4 os.
Orzeźwiająca sałatka cytrynowa z miętą, ogórkiem i papryką, skropiona sosem z oliwy i soku z cytryny. Idealne połączenie z serem feta i doskonały dodatek do dań rybnych.
średnie
45 min.
2 os.
Delikatna sałatka z młodych ziół, fennel i przepiórczych jajek, skropiona aromatyczną oliwą tymiankową. Doskonała kompozycja świeżych smaków, podawana z grzankami z orzechami i esencjonalnym bulionem.
łatwe
25 min.
4 os.
Wykwintna sałatka z wędzonym twarogiem i pstrągiem, wzbogacona karmelizowanymi szalotkami i orzechami. Domowe wędzenie sera nadaje potrawie niepowtarzalny aromat. Idealna na elegancką kolację lub lekki obiad.
łatwe
15 min.
4 os.
Orzeźwiająca sałatka cytrynowa z miętą, ogórkiem i papryką, skropiona sosem z oliwy i soku z cytryny. Idealne połączenie z serem feta i doskonały dodatek do dań rybnych.