• medium

    średnie

    45 min.

    2 os.

    Delikatna sałatka z młodych ziół, fennel i przepiórczych jajek, skropiona aromatyczną oliwą tymiankową. Doskonała kompozycja świeżych smaków, podawana z grzankami z orzechami i esencjonalnym bulionem.

  • easy

    łatwe

    25 min.

    4 os.

    Wykwintna sałatka z wędzonym twarogiem i pstrągiem, wzbogacona karmelizowanymi szalotkami i orzechami. Domowe wędzenie sera nadaje potrawie niepowtarzalny aromat. Idealna na elegancką kolację lub lekki obiad.

  • Przepisy, SałatkiOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    easy

    łatwe

    15 min.

    4 os.

    Orzeźwiająca sałatka cytrynowa z miętą, ogórkiem i papryką, skropiona sosem z oliwy i soku z cytryny. Idealne połączenie z serem feta i doskonały dodatek do dań rybnych.