łatwe
30 min.
4 os.
Orzeźwiająca sałatka z kiwi i cykorii z sosem pomarańczowym, serem żółtym i rodzynkami. Idealne połączenie słodko-kwaśnych smaków w lekkiej, kolorowej przekąsce na każdą porę roku.
łatwe
15 min.
4 os.
Orzeźwiająca sałatka z cykorii z dodatkiem orzechów i natki pietruszki. Skropiona sokiem z cytryny i polana aromatycznym sosem miodowym. Idealna jako samodzielne danie lub dodatek do mięs i ryb.
łatwe
45 min.
6 os.
Pyszna sałatka warstwowa z wieprzowiną, pieczarkami i warzywami. Idealne danie na przyjęcia i spotkania rodzinne. Prosta w przygotowaniu, efektowna i sycąca przekąska, która zachwyci gości.
Odkryj czym jest gammon - wyjątkowy rodzaj surowej szynki wieprzowej wymagający obróbki termicznej. Poznaj różnice między gammonem a innymi wędlinami i naucz się przygotowywać idealny stek wieprzowy.
Odkryj różnorodne odmiany cykorii dostępne w Polsce i ich wszechstronne zastosowania kulinarne. Poznaj właściwości cykorii sałatowej i endywii, które wzbogacą Twoje potrawy o wyjątkowy smak i wartości odżywcze.
łatwe
30 min.
4 os.
Orzeźwiająca sałatka z kiwi i cykorii z sosem pomarańczowym, serem żółtym i rodzynkami. Idealne połączenie słodko-kwaśnych smaków w lekkiej, kolorowej przekąsce na każdą porę roku.
łatwe
15 min.
4 os.
Orzeźwiająca sałatka z cykorii z dodatkiem orzechów i natki pietruszki. Skropiona sokiem z cytryny i polana aromatycznym sosem miodowym. Idealna jako samodzielne danie lub dodatek do mięs i ryb.
łatwe
45 min.
6 os.
Pyszna sałatka warstwowa z wieprzowiną, pieczarkami i warzywami. Idealne danie na przyjęcia i spotkania rodzinne. Prosta w przygotowaniu, efektowna i sycąca przekąska, która zachwyci gości.
Odkryj czym jest gammon - wyjątkowy rodzaj surowej szynki wieprzowej wymagający obróbki termicznej. Poznaj różnice między gammonem a innymi wędlinami i naucz się przygotowywać idealny stek wieprzowy.
Odkryj różnorodne odmiany cykorii dostępne w Polsce i ich wszechstronne zastosowania kulinarne. Poznaj właściwości cykorii sałatowej i endywii, które wzbogacą Twoje potrawy o wyjątkowy smak i wartości odżywcze.