łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka z surowym kalafiorem, łososiem i jajkami. Doskonała jako samodzielne danie lub dodatek do obiadu. Orzeźwiająca, zdrowa i prosta w przygotowaniu. Idealna na letnie posiłki!
łatwe
30 min.
2 os.
Orzeźwiająca sałatka z cukinią, serem feta i pomidorkami koktajlowymi w greckim stylu. Idealna na grilla, piknik lub jako dodatek do dań głównych. Szybka w przygotowaniu, pełna śródziemnomorskich smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna sałatka z ciepłej cukinii, pomidorków cherry i aromatycznych ziół, z nutą cynamonu. Idealna jako lekka kolacja lub dodatek do mięs. Szybka w przygotowaniu, doskonała zarówno na ciepło, jak i na zimno.
łatwe
15 min.
8 os.
Pyszna sałatka kalafiorowa z jajkiem i koperkiem - idealna jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska. Prosta w przygotowaniu, kremowa dzięki majonezowi i pełna smaku. Najlepiej smakuje po schłodzeniu.
łatwe
15 min.
4 os.
Odkryj przepis na kalafior szefa - delikatne różyczki gotowane al dente w bulionie, skropione wyjątkowym sosem z oliwy i octu cydrowego, posypane chrupiącymi grzankami. Prosta i wykwintna przekąska na każdą okazję.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszna sałatka z surowym kalafiorem, łososiem i jajkami. Doskonała jako samodzielne danie lub dodatek do obiadu. Orzeźwiająca, zdrowa i prosta w przygotowaniu. Idealna na letnie posiłki!
łatwe
30 min.
2 os.
Orzeźwiająca sałatka z cukinią, serem feta i pomidorkami koktajlowymi w greckim stylu. Idealna na grilla, piknik lub jako dodatek do dań głównych. Szybka w przygotowaniu, pełna śródziemnomorskich smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna sałatka z ciepłej cukinii, pomidorków cherry i aromatycznych ziół, z nutą cynamonu. Idealna jako lekka kolacja lub dodatek do mięs. Szybka w przygotowaniu, doskonała zarówno na ciepło, jak i na zimno.
łatwe
15 min.
8 os.
Pyszna sałatka kalafiorowa z jajkiem i koperkiem - idealna jako dodatek do obiadu lub samodzielna przekąska. Prosta w przygotowaniu, kremowa dzięki majonezowi i pełna smaku. Najlepiej smakuje po schłodzeniu.
łatwe
15 min.
4 os.
Odkryj przepis na kalafior szefa - delikatne różyczki gotowane al dente w bulionie, skropione wyjątkowym sosem z oliwy i octu cydrowego, posypane chrupiącymi grzankami. Prosta i wykwintna przekąska na każdą okazję.