Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep
    • Pierogi
    • Pielmieni
    • Syrniki
    • Naleśniki
    • Kotlety
    • Zupy, Barszcz
    • Gołąbki
    • Wszystkie produkty

Przekąski i przystawki

Filtrowane (5)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Tatar ×
  • Łosoś ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Pokaż (5)
Anuluj
  • Tatar z łososia wędzonego z warzywami
    Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    Tatar z łososia wędzonego z warzywami
    0 (0)
    easy

    łatwe

    15 min.

    4 os.

    Pyszny tatar z wędzonego łososia z warzywami - delikatna, aromatyczna przekąska idealna na imprezę lub drugie śniadanie. Łatwy przepis na oryginalną pastę rybną z jajkiem i świeżymi dodatkami.

  • Tatar z wędzonego łososia
    Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 czerwca, 2025
    Tatar z wędzonego łososia
    0 (0)
    easy

    łatwe

    15 min.

    4 os.

    Delikatny tatar z wędzonego łososia z korniszonami, kaparami i pomidorkami. Elegancka przystawka na przyjęcia, ozdobiona majonezem z przyprawą koperkowo-ziołową. Szybki i wykwintny przepis na polskie menu.

  • Tatar z łososia
    Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    Tatar z łososia
    0 (0)
    easy

    łatwe

    15 min.

    2 os.

    Pyszny tatar z łososia z sokiem z cytryny, świeżym ogórkiem i cebulą, doprawiony pieprzem i koperkiem. Eleganckie danie podane w oryginalny sposób w wydrążonych cytrynach. Idealny jako wykwintna przystawka.

  • Tatar z wędzonego łososia
    Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 lipca, 2025
    Tatar z wędzonego łososia
    0 (0)
    easy

    łatwe

    15 min.

    4 os.

    Wykwintny tatar z wędzonego łososia z dodatkiem koperku, cebuli i jajek przepiórczych. Podawany na chlebie z awokado i majonezem - elegancka przystawka na specjalne okazje.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 maja, 2025
    Eleganckie podanie tatara z łososia i wołowego – sztuka prezentacji
    0 (0)

    Odkryj sztukę eleganckiej prezentacji tatara z łososia i wołowiny na talerzu. Poznaj techniki formowania, doboru kolorów i nowoczesne trendy serwowania, które zachwycą gości i podkreślą świeżość składników.

  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top