• Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 maja, 2025
    medium

    średnie

    55 min.

    4 os.

    Odkryj autentyczne chińskie sajgonki - chrupiące, złociste przysmaki z mięsno-warzywnym farszem zawinięte w delikatny papier ryżowy. Idealne jako przystawka lub przekąska na przyjęcie, podawane z orientalnymi sosami.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    medium

    średnie

    45 min.

    7 os.

    Domowe sajgonki z mięsem, marchewką i pędami bambusa. Chrupiąca przekąska z papieru ryżowego, idealna z sosem sojowym lub sweet chili. Prosty przepis na azjatyckie spring rolls w polskiej kuchni.

  • medium

    średnie

    90 min.

    4 os.

    Odkryj przepis na pikantne sajgonki z mięsem, grzybami i kiełkami. Domowe spring rolls smażone na głębokim oleju, podawane z ostrym sosem słodko-kwaśnym. Idealna przekąska dla miłośników azjatyckich smaków.