średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet drobiowy z udek kurczaka, piersi indyka i wątróbki. Soczyste mięso z aromatyczną włoszczyzną tworzy idealną pastę na kanapki. Prosty przepis na tradycyjny polski przysmak.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjny pasztet staropolski z boczkiem, wątróbką i grzybami. Domowa receptura z aromatycznymi przyprawami i kremową konsystencją. Idealny na świąteczny stół lub jako wykwintna przekąska.
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet z mięsem drobiowym i wieprzowym, wzbogacony warzywami i aromatycznymi przyprawami. Tradycyjna receptura gwarantuje soczysty, pełen smaku wyrób idealny na kanapki lub przystawkę.
łatwe
90 min.
8 os.
Domowy pasztet z drobiu i wątróbki, pieczony w keksówce. Tradycyjna receptura z aromatycznym rosołem, warzywami i przyprawami. Idealny na kanapki, święta i rodzinne spotkania. Prosty przepis krok po kroku.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 lipca, 2025
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet z kurczaka w marchewkowej otoczce - soczyste mięso z groszkiem zapieczone w cienkiej marchewce. Idealna przekąska na ciepło lub zimno do kanapek. Prosty przepis na elegancką warstwową potrawę.
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet cielęcy - delikatny, soczysty i aromatyczny. Tradycyjny przepis na wykwintną przekąskę, idealną na święta i rodzinne spotkania. Prosty w przygotowaniu, pełen smaku klasyk polskiej kuchni.
trudne
90 min.
8 os.
Tradycyjny pasztet z zająca z dodatkiem wieprzowiny i wątróbki. Domowy przepis na wykwintną wersję klasycznej wędliny, idealna na święta i specjalne okazje. Aromatyczny i soczysty przysmak.
średnie
60 min.
8 os.
Kolorowy pasztet warzywny z pieczonych warzyw - zdrowa, domowa przekąska warstwowa z dyni, buraków, marchwi i pietruszki. Idealny na drugie śniadanie lub jako dodatek do chleba.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 sierpnia, 2025
łatwe
15 min.
1 os.
Domowy pasztet z karkówki z suszonymi owocami - aromatyczny, pełen smaku przysmak idealny na kanapki. Prosty przepis na wykwintną przekąskę, która zachwyci Twoich gości.
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet drobiowy z udek kurczaka, piersi indyka i wątróbki. Soczyste mięso z aromatyczną włoszczyzną tworzy idealną pastę na kanapki. Prosty przepis na tradycyjny polski przysmak.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjny pasztet staropolski z boczkiem, wątróbką i grzybami. Domowa receptura z aromatycznymi przyprawami i kremową konsystencją. Idealny na świąteczny stół lub jako wykwintna przekąska.
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet z mięsem drobiowym i wieprzowym, wzbogacony warzywami i aromatycznymi przyprawami. Tradycyjna receptura gwarantuje soczysty, pełen smaku wyrób idealny na kanapki lub przystawkę.
łatwe
90 min.
8 os.
Domowy pasztet z drobiu i wątróbki, pieczony w keksówce. Tradycyjna receptura z aromatycznym rosołem, warzywami i przyprawami. Idealny na kanapki, święta i rodzinne spotkania. Prosty przepis krok po kroku.
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet z kurczaka w marchewkowej otoczce - soczyste mięso z groszkiem zapieczone w cienkiej marchewce. Idealna przekąska na ciepło lub zimno do kanapek. Prosty przepis na elegancką warstwową potrawę.
średnie
90 min.
8 os.
Domowy pasztet cielęcy - delikatny, soczysty i aromatyczny. Tradycyjny przepis na wykwintną przekąskę, idealną na święta i rodzinne spotkania. Prosty w przygotowaniu, pełen smaku klasyk polskiej kuchni.
trudne
90 min.
8 os.
Tradycyjny pasztet z zająca z dodatkiem wieprzowiny i wątróbki. Domowy przepis na wykwintną wersję klasycznej wędliny, idealna na święta i specjalne okazje. Aromatyczny i soczysty przysmak.
średnie
60 min.
8 os.
Kolorowy pasztet warzywny z pieczonych warzyw - zdrowa, domowa przekąska warstwowa z dyni, buraków, marchwi i pietruszki. Idealny na drugie śniadanie lub jako dodatek do chleba.
łatwe
15 min.
1 os.
Domowy pasztet z karkówki z suszonymi owocami - aromatyczny, pełen smaku przysmak idealny na kanapki. Prosty przepis na wykwintną przekąskę, która zachwyci Twoich gości.