Wybierz danie
  • easy

    łatwe

    30 min.

    4 os.

    Domowy pasztet z wątróbki drobiowej - kremowy, delikatny i łatwy w przygotowaniu. Bez pieczenia i mielenia, z aromatycznymi przyprawami. Idealny dodatek do kanapek, krakersów i grzanek na przyjęciach.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet drobiowy z udek kurczaka, piersi indyka i wątróbki. Soczyste mięso z aromatyczną włoszczyzną tworzy idealną pastę na kanapki. Prosty przepis na tradycyjny polski przysmak.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    90 min.

    6 os.

    Tradycyjny pasztet staropolski z boczkiem, wątróbką i grzybami. Domowa receptura z aromatycznymi przyprawami i kremową konsystencją. Idealny na świąteczny stół lub jako wykwintna przekąska.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet z mięsem drobiowym i wieprzowym, wzbogacony warzywami i aromatycznymi przyprawami. Tradycyjna receptura gwarantuje soczysty, pełen smaku wyrób idealny na kanapki lub przystawkę.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet z drobiu i wątróbki, pieczony w keksówce. Tradycyjna receptura z aromatycznym rosołem, warzywami i przyprawami. Idealny na kanapki, święta i rodzinne spotkania. Prosty przepis krok po kroku.

  • medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet z kurczaka w marchewkowej otoczce - soczyste mięso z groszkiem zapieczone w cienkiej marchewce. Idealna przekąska na ciepło lub zimno do kanapek. Prosty przepis na elegancką warstwową potrawę.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 czerwca, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet cielęcy - delikatny, soczysty i aromatyczny. Tradycyjny przepis na wykwintną przekąskę, idealną na święta i rodzinne spotkania. Prosty w przygotowaniu, pełen smaku klasyk polskiej kuchni.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 czerwca, 2025
    hard

    trudne

    90 min.

    8 os.

    Tradycyjny pasztet z zająca z dodatkiem wieprzowiny i wątróbki. Domowy przepis na wykwintną wersję klasycznej wędliny, idealna na święta i specjalne okazje. Aromatyczny i soczysty przysmak.

  • medium

    średnie

    60 min.

    8 os.

    Kolorowy pasztet warzywny z pieczonych warzyw - zdrowa, domowa przekąska warstwowa z dyni, buraków, marchwi i pietruszki. Idealny na drugie śniadanie lub jako dodatek do chleba.