Wybierz danie
  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 maja, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    7 os.

    Tradycyjny pasztet domowy z mieszanego mięsa, wątróbki i suszonych grzybów. Aromatyczny, soczysty i idealny do krojenia. Doskonały na kanapki, święta i rodzinne uroczystości. Sprawdzony przepis krok po kroku.

  • easy

    łatwe

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet z żurawiną i rozmarynem - kremowa, aromatyczna przekąska idealna na świąteczny stół. Połączenie mięs z owocową nutą żurawiny tworzy wyjątkowy smak, który zachwyci całą rodzinę. Doskonały dodatek do świeżego pieczywa.

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 czerwca, 2025
    easy

    łatwe

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet z indyka z żurawiną - delikatny, soczysty i aromatyczny. Idealny na śniadanie lub kolację, łatwy do pokrojenia i rozsmarowania. Przygotuj wykwintną alternatywę dla sklepowych wyrobów!

  • easy

    łatwe

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet z królika z ziołami i słoniną - delikatny, kremowy przysmak idealny na elegancką przystawkę lub kanapki. Łączy mięso królika, boczek i aromatyczne zioła w pyszną, tradycyjną potrawę.

  • medium

    średnie

    90 min.

    8 os.

    Domowy pasztet z leśnymi grzybami - kremowa konsystencja i wyjątkowy aromat. Idealny na kanapki lub jako elegancka przekąska na przyjęciu. Tradycyjny przepis z wątróbką, podgardlem i aromatycznymi przyprawami.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    1 os.

    Domowy pasztet z czerwonej soczewicy z dodatkiem ryżu i batatów, podany z orzeźwiającym sosem kolendrowym. Wegańska alternatywa dla tradycyjnych pasztetów mięsnych, idealna na kanapki i przekąski.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    1 os.

    Domowy pasztet z ciecierzycy z pastą tahini i suszonymi pomidorami - wegańska alternatywa dla mięsnych wędlin. Idealny na kanapki, przekąski i świąteczny stół. Prosty przepis z dodatkiem aromatycznych przypraw.

  • easy

    łatwe

    30 min.

    1 os.

    Pyszny, wegetariański pasztet z dyni i białej fasoli - idealne połączenie jesiennych smaków. Łatwy w przygotowaniu, bogaty w białko i doskonały jako zdrowa przekąska do pieczywa. Wypróbuj ten aromatyczny przepis!

  • Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 6 sierpnia, 2025
    medium

    średnie

    90 min.

    6 os.

    Tradycyjny pasztet polski z wieprzowiny, wołowiny i wątróbki. Domowy przepis na kremową wędlinę pieczoną w keksówce. Idealna przekąska na święta i do kanapek na co dzień.