- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 czerwca, 2025
łatwe
15 min.
2 os.
Delikatne roladki z łososia w papierze ryżowym z dodatkiem świeżego ogórka i kiełków słonecznika. Proste w przygotowaniu, idealne jako przystawka lub lekki posiłek. Podawane z sosem sojowym.
łatwe
15 min.
10 os.
Kremowa pasta z łososiem to szybkie i eleganckie danie. Połączenie delikatnego łososia, twarożku i ubitej śmietany tworzy aksamitną konsystencję. Posypana świeżym koperkiem zachwyci każdego miłośnika rybnych przysmaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne tartinki z łososiem na chlebie z kremowym twarożkiem, koperkiem i bazylią. Elegancka przekąska z dodatkiem cytryny, idealna na przyjęcia. Proste w przygotowaniu kanapeczki, które zachwycą gości.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 maja, 2025
Odkryj sztukę eleganckiej prezentacji tatara z łososia i wołowiny na talerzu. Poznaj techniki formowania, doboru kolorów i nowoczesne trendy serwowania, które zachwycą gości i podkreślą świeżość składników.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
Odkryj sekrety gravlaxu - tradycyjnego skandynawskiego przysmaku z łososia marynowanego w soli, cukrze i koprze. Poznaj historię tej wyjątkowej potrawy i jej kulturowe znaczenie w kuchni nordyckiej.
łatwe
15 min.
2 os.
Delikatne roladki z łososia w papierze ryżowym z dodatkiem świeżego ogórka i kiełków słonecznika. Proste w przygotowaniu, idealne jako przystawka lub lekki posiłek. Podawane z sosem sojowym.
łatwe
15 min.
10 os.
Kremowa pasta z łososiem to szybkie i eleganckie danie. Połączenie delikatnego łososia, twarożku i ubitej śmietany tworzy aksamitną konsystencję. Posypana świeżym koperkiem zachwyci każdego miłośnika rybnych przysmaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne tartinki z łososiem na chlebie z kremowym twarożkiem, koperkiem i bazylią. Elegancka przekąska z dodatkiem cytryny, idealna na przyjęcia. Proste w przygotowaniu kanapeczki, które zachwycą gości.
Odkryj sztukę eleganckiej prezentacji tatara z łososia i wołowiny na talerzu. Poznaj techniki formowania, doboru kolorów i nowoczesne trendy serwowania, które zachwycą gości i podkreślą świeżość składników.
Odkryj sekrety gravlaxu - tradycyjnego skandynawskiego przysmaku z łososia marynowanego w soli, cukrze i koprze. Poznaj historię tej wyjątkowej potrawy i jej kulturowe znaczenie w kuchni nordyckiej.