łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne jajka w sosie tatarskim - idealna przekąska na Wielkanocny stół i rodzinne uroczystości. Kremowy farsz z żółtek, majonezu i dodatków podany na białkach. Proste w przygotowaniu, doskonałe na zimno.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 maja, 2025
łatwe
30 min.
8 os.
Odkryj przepis na kolorowe jajka faszerowane z trzema rodzajami nadzienia - idealną przekąskę na święta i spotkania rodzinne. Łatwe w przygotowaniu, efektowne i pyszne danie, które zachwyci Twoich gości smakiem i wyglądem.
łatwe
45 min.
3 os.
Pyszne krokiety z jajek na twardo z kremowym sosem Knorr, parmezanem i ziołami. Chrupiące z zewnątrz, delikatne w środku - idealne na obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu danie, które zachwyci całą rodzinę.
łatwe
30 min.
10 os.
Odkryj pyszne muffinki frittata - włoskie babeczki z kruchym ciastem i jajecznym nadzieniem. Idealne na ciepło i na zimno, z warzywami i serem cheddar. Szybkie, smaczne i pełne aromatycznych przypraw.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 czerwca, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne muffiny jajeczne z warzywami - szybka i sycąca przekąska na ciepło lub zimno. Połączenie jajek, szynki, sera i warzyw w chrupiących babeczkach. Idealne na śniadanie lub imprezę!
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 czerwca, 2025
łatwe
25 min.
4 os.
Kremowa pasta jajeczna z aromatycznym pesto bazyliowym i chrupiącymi orzeszkami pinii. Idealna na kanapki, do faszerowania warzyw lub jako dip. Prosta w przygotowaniu, pełna smaku przekąska na każdą okazję.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 czerwca, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne babeczki koktajlowe na słono z kukurydzą, fasolą i serem. Idealna przekąska na imprezę lub śniadanie. Łatwe w przygotowaniu, puszyste jak omlet i doskonałe na każdą okazję.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
25 min.
4 os.
Pyszne jajka faszerowane z pieczarkami i szpinakiem w oryginalnej formie - podane w skorupkach! Domowy przepis na elegancką przekąskę, która zachwyci gości swoim smakiem i wyglądem.
łatwe
15 min.
6 os.
Odkryj przepis na chrupiące jajka panierowane - klasyk polskiej kuchni. Ugotowane na twardo, obtoczone w panierce i usmażone na złocisty kolor. Idealna przekąska na ciepło, podawana na sałacie.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne jajka w sosie tatarskim - idealna przekąska na Wielkanocny stół i rodzinne uroczystości. Kremowy farsz z żółtek, majonezu i dodatków podany na białkach. Proste w przygotowaniu, doskonałe na zimno.
łatwe
30 min.
8 os.
Odkryj przepis na kolorowe jajka faszerowane z trzema rodzajami nadzienia - idealną przekąskę na święta i spotkania rodzinne. Łatwe w przygotowaniu, efektowne i pyszne danie, które zachwyci Twoich gości smakiem i wyglądem.
łatwe
45 min.
3 os.
Pyszne krokiety z jajek na twardo z kremowym sosem Knorr, parmezanem i ziołami. Chrupiące z zewnątrz, delikatne w środku - idealne na obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu danie, które zachwyci całą rodzinę.
łatwe
30 min.
10 os.
Odkryj pyszne muffinki frittata - włoskie babeczki z kruchym ciastem i jajecznym nadzieniem. Idealne na ciepło i na zimno, z warzywami i serem cheddar. Szybkie, smaczne i pełne aromatycznych przypraw.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne muffiny jajeczne z warzywami - szybka i sycąca przekąska na ciepło lub zimno. Połączenie jajek, szynki, sera i warzyw w chrupiących babeczkach. Idealne na śniadanie lub imprezę!
łatwe
25 min.
4 os.
Kremowa pasta jajeczna z aromatycznym pesto bazyliowym i chrupiącymi orzeszkami pinii. Idealna na kanapki, do faszerowania warzyw lub jako dip. Prosta w przygotowaniu, pełna smaku przekąska na każdą okazję.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne babeczki koktajlowe na słono z kukurydzą, fasolą i serem. Idealna przekąska na imprezę lub śniadanie. Łatwe w przygotowaniu, puszyste jak omlet i doskonałe na każdą okazję.
łatwe
25 min.
4 os.
Pyszne jajka faszerowane z pieczarkami i szpinakiem w oryginalnej formie - podane w skorupkach! Domowy przepis na elegancką przekąskę, która zachwyci gości swoim smakiem i wyglądem.
łatwe
15 min.
6 os.
Odkryj przepis na chrupiące jajka panierowane - klasyk polskiej kuchni. Ugotowane na twardo, obtoczone w panierce i usmażone na złocisty kolor. Idealna przekąska na ciepło, podawana na sałacie.