średnie
55 min.
4 os.
Odkryj autentyczne chińskie sajgonki - chrupiące, złociste przysmaki z mięsno-warzywnym farszem zawinięte w delikatny papier ryżowy. Idealne jako przystawka lub przekąska na przyjęcie, podawane z orientalnymi sosami.
łatwe
50 min.
5 os.
Domowe pierożki z kurczakiem w orientalnym stylu - chrupiące ciasto na bazie serka z aromatycznym nadzieniem mięsnym. Idealne na obiad, kolację lub imprezę. Łatwe w przygotowaniu i pełne egzotycznych smaków.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste pieczarki faszerowane boczkiem i szynką, pieczone na grillu. Idealna przekąska na letnie barbecue - prosta, aromatyczna i oryginalna alternatywa dla tradycyjnych dań z rusztu. Zaskocz gości tym pysznym przepisem!
łatwe
60 min.
4 os.
Kremowe paszteciki ze szpinakiem w cieście francuskim z dodatkiem fety, suszonych pomidorów i orzechów. Doskonała przekąska na ciepło lub zimno, łatwa w przygotowaniu dzięki sosowi Knorr. Idealna propozycja na imprezę!
średnie
60 min.
8 os.
Pyszne nadziewane paluchy z delikatnego ciasta z boczkiem, serem i migdałami. Domowa przekąska idealna na przyjęcia lub drugie śniadanie, podawana z dipem czosnkowym. Szybka i prosta w przygotowaniu.
łatwe
60 min.
10 os.
Wytrawne muffinki ze szpinakiem i serem feta - idealna słona przekąska na każdą okazję. Połączenie delikatnego szpinaku, słonego sera i chrupiącego boczku tworzy niebanalne babeczki, które zachwycą miłośników wytrawnych smaków.
łatwe
60 min.
4 os.
Domowe frytki z piekarnika z dipem guacamole - chrupiące z wierzchu, miękkie w środku. Idealna przekąska na imprezę, seans filmowy czy szybki obiad. Łatwe w przygotowaniu, zdrowe i pyszne!
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 czerwca, 2025
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjne śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulą - klasyczna polska przekąska świąteczna. Kremowy sos, słodko-słony smak i prosta przygotowanie. Idealne na Boże Narodzenie, Wielkanoc lub jako przystawka.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
średnie
60 min.
4 os.
Domowe sajgonki z kurczakiem, warzywami i grzybami mun zawinięte w papier ryżowy. Chrupiące, złociste i pełne smaku danie azjatyckie, idealne na obiad lub jako przekąska. Podawane z sosem słodko-kwaśnym.
średnie
55 min.
4 os.
Odkryj autentyczne chińskie sajgonki - chrupiące, złociste przysmaki z mięsno-warzywnym farszem zawinięte w delikatny papier ryżowy. Idealne jako przystawka lub przekąska na przyjęcie, podawane z orientalnymi sosami.
łatwe
50 min.
5 os.
Domowe pierożki z kurczakiem w orientalnym stylu - chrupiące ciasto na bazie serka z aromatycznym nadzieniem mięsnym. Idealne na obiad, kolację lub imprezę. Łatwe w przygotowaniu i pełne egzotycznych smaków.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste pieczarki faszerowane boczkiem i szynką, pieczone na grillu. Idealna przekąska na letnie barbecue - prosta, aromatyczna i oryginalna alternatywa dla tradycyjnych dań z rusztu. Zaskocz gości tym pysznym przepisem!
łatwe
60 min.
4 os.
Kremowe paszteciki ze szpinakiem w cieście francuskim z dodatkiem fety, suszonych pomidorów i orzechów. Doskonała przekąska na ciepło lub zimno, łatwa w przygotowaniu dzięki sosowi Knorr. Idealna propozycja na imprezę!
średnie
60 min.
8 os.
Pyszne nadziewane paluchy z delikatnego ciasta z boczkiem, serem i migdałami. Domowa przekąska idealna na przyjęcia lub drugie śniadanie, podawana z dipem czosnkowym. Szybka i prosta w przygotowaniu.
łatwe
60 min.
10 os.
Wytrawne muffinki ze szpinakiem i serem feta - idealna słona przekąska na każdą okazję. Połączenie delikatnego szpinaku, słonego sera i chrupiącego boczku tworzy niebanalne babeczki, które zachwycą miłośników wytrawnych smaków.
łatwe
60 min.
4 os.
Domowe frytki z piekarnika z dipem guacamole - chrupiące z wierzchu, miękkie w środku. Idealna przekąska na imprezę, seans filmowy czy szybki obiad. Łatwe w przygotowaniu, zdrowe i pyszne!
łatwe
60 min.
4 os.
Tradycyjne śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulą - klasyczna polska przekąska świąteczna. Kremowy sos, słodko-słony smak i prosta przygotowanie. Idealne na Boże Narodzenie, Wielkanoc lub jako przystawka.
średnie
60 min.
4 os.
Domowe sajgonki z kurczakiem, warzywami i grzybami mun zawinięte w papier ryżowy. Chrupiące, złociste i pełne smaku danie azjatyckie, idealne na obiad lub jako przekąska. Podawane z sosem słodko-kwaśnym.