- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 czerwca, 2025
łatwe
15 min.
4 os.
Soczysta kanapka z grillowaną wołowiną na chrupiącej bagietce z sosem majonezowo-musztardowym, rukolą i pomidorkami. Idealna na ciepły posiłek, gdy masz ochotę na wytrawną, pyszną przekąskę w amerykańskim stylu.
łatwe
15 min.
4 os.
Tradycyjny befsztyk tatarski ze świeżo zmielonej wołowiny z dodatkiem żółtka, cebulki, sardeli i kaparów. Klasyczna przystawka idealna na specjalne okazje - prosta w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
10 min.
4 os.
Pyszna kanapka ala Rouben z chlebem żytnim, wołowiną, serem szwajcarskim i kiszoną kapustą. Domowa wersja klasycznej przekąski - idealna na ciepły, sycący posiłek.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 lipca, 2025
Mini burgery na bufet to idealne rozwiązanie na przyjęcia! Poznaj sekrety przygotowania soczystych mini burgerów z odpowiednio dobranego mięsa i proporcji, które zachwycą gości swoim smakiem i wyglądem.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 maja, 2025
Odkryj tajniki carpaccio - wykwintnego włoskiego przysmaku z cienko krojonej surowej wołowiny, nazwanego na cześć weneckiego malarza Vittore Carpaccio. Poznaj historię i esencję tego eleganckiego dania.
łatwe
15 min.
4 os.
Soczysta kanapka z grillowaną wołowiną na chrupiącej bagietce z sosem majonezowo-musztardowym, rukolą i pomidorkami. Idealna na ciepły posiłek, gdy masz ochotę na wytrawną, pyszną przekąskę w amerykańskim stylu.
łatwe
15 min.
4 os.
Tradycyjny befsztyk tatarski ze świeżo zmielonej wołowiny z dodatkiem żółtka, cebulki, sardeli i kaparów. Klasyczna przystawka idealna na specjalne okazje - prosta w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
10 min.
4 os.
Pyszna kanapka ala Rouben z chlebem żytnim, wołowiną, serem szwajcarskim i kiszoną kapustą. Domowa wersja klasycznej przekąski - idealna na ciepły, sycący posiłek.
Mini burgery na bufet to idealne rozwiązanie na przyjęcia! Poznaj sekrety przygotowania soczystych mini burgerów z odpowiednio dobranego mięsa i proporcji, które zachwycą gości swoim smakiem i wyglądem.
Odkryj tajniki carpaccio - wykwintnego włoskiego przysmaku z cienko krojonej surowej wołowiny, nazwanego na cześć weneckiego malarza Vittore Carpaccio. Poznaj historię i esencję tego eleganckiego dania.