- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 czerwca, 2025
łatwe
15 min.
2 os.
Delikatne roladki z łososia w papierze ryżowym z dodatkiem świeżego ogórka i kiełków słonecznika. Proste w przygotowaniu, idealne jako przystawka lub lekki posiłek. Podawane z sosem sojowym.
łatwe
15 min.
10 os.
Kremowa pasta z łososiem to szybkie i eleganckie danie. Połączenie delikatnego łososia, twarożku i ubitej śmietany tworzy aksamitną konsystencję. Posypana świeżym koperkiem zachwyci każdego miłośnika rybnych przysmaków.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 września, 2025
łatwe
15 min.
4 os.
Eleganckie verrines z wędzonym łososiem i twarożkiem - efektowna przekąska na przyjęcie. Warstwowa kompozycja z podsmażonymi kiełkami stir-fry, kremowym serkiem i delikatnymi różyczkami łososia.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 maja, 2025
Odkryj sztukę eleganckiej prezentacji tatara z łososia i wołowiny na talerzu. Poznaj techniki formowania, doboru kolorów i nowoczesne trendy serwowania, które zachwycą gości i podkreślą świeżość składników.
łatwe
15 min.
2 os.
Delikatne roladki z łososia w papierze ryżowym z dodatkiem świeżego ogórka i kiełków słonecznika. Proste w przygotowaniu, idealne jako przystawka lub lekki posiłek. Podawane z sosem sojowym.
łatwe
15 min.
10 os.
Kremowa pasta z łososiem to szybkie i eleganckie danie. Połączenie delikatnego łososia, twarożku i ubitej śmietany tworzy aksamitną konsystencję. Posypana świeżym koperkiem zachwyci każdego miłośnika rybnych przysmaków.
łatwe
15 min.
4 os.
Eleganckie verrines z wędzonym łososiem i twarożkiem - efektowna przekąska na przyjęcie. Warstwowa kompozycja z podsmażonymi kiełkami stir-fry, kremowym serkiem i delikatnymi różyczkami łososia.
Odkryj sztukę eleganckiej prezentacji tatara z łososia i wołowiny na talerzu. Poznaj techniki formowania, doboru kolorów i nowoczesne trendy serwowania, które zachwycą gości i podkreślą świeżość składników.
