łatwe
90 min.
3 os.
Tradycyjne śledzie w oleju z czosnkiem i cebulą - prosta i smaczna przekąska na każdą okazję. Wymoczone filety śledziowe z aromatycznymi dodatkami, które nabierają smaku po całej dobie w lodówce.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjne śledzie a'la minug w aromatycznej zalewie z cebulą, zielem angielskim i liściem laurowym. Pyszna przekąska, która doskonale smakuje z ziemniakami lub pieczywem. Idealna na świąteczny stół lub kolację.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 maja, 2025
Odkryj sekret domowego pasztetu śledziowego - tradycyjnej polskiej przekąski z bogatą historią sięgającą średniowiecza. Poznaj wartości odżywcze i kulinarne dziedzictwo tej wyjątkowej potrawy nadmorskich regionów Polski.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 kwietnia, 2025
Odkryj jak przygotować delikatne faworki z karpia bez ości - idealny przysmak dla miłośników ryb. Poznaj techniki filetowania, wyboru świeżej ryby i stwórz wyjątkowe danie, które zachwyci Twoich gości.
łatwe
90 min.
3 os.
Tradycyjne śledzie w oleju z czosnkiem i cebulą - prosta i smaczna przekąska na każdą okazję. Wymoczone filety śledziowe z aromatycznymi dodatkami, które nabierają smaku po całej dobie w lodówce.
łatwe
90 min.
6 os.
Tradycyjne śledzie a'la minug w aromatycznej zalewie z cebulą, zielem angielskim i liściem laurowym. Pyszna przekąska, która doskonale smakuje z ziemniakami lub pieczywem. Idealna na świąteczny stół lub kolację.
Odkryj sekret domowego pasztetu śledziowego - tradycyjnej polskiej przekąski z bogatą historią sięgającą średniowiecza. Poznaj wartości odżywcze i kulinarne dziedzictwo tej wyjątkowej potrawy nadmorskich regionów Polski.
Odkryj jak przygotować delikatne faworki z karpia bez ości - idealny przysmak dla miłośników ryb. Poznaj techniki filetowania, wyboru świeżej ryby i stwórz wyjątkowe danie, które zachwyci Twoich gości.