średnie
30 min.
4 os.
Klasyczny sos bordelaise z szalotką, winem i masłem - idealny dodatek do wołowiny i ryb o jędrnym mięsie. Tradycyjny przepis z możliwością użycia szpiku wołowego dla autentycznego smaku.
łatwe
10 min.
2 os.
Rozgrzej się zimą z domowym grzańcem! Aromatyczny napój z cynamonem, kardamonem, anyżem i goździkami, słodzony miodem i cukrem, z dodatkiem pomarańczy. Idealny na chłodne wieczory.
średnie
30 min.
4 os.
Klasyczny sos bordelaise z szalotką, winem i masłem - idealny dodatek do wołowiny i ryb o jędrnym mięsie. Tradycyjny przepis z możliwością użycia szpiku wołowego dla autentycznego smaku.
łatwe
10 min.
2 os.
Rozgrzej się zimą z domowym grzańcem! Aromatyczny napój z cynamonem, kardamonem, anyżem i goździkami, słodzony miodem i cukrem, z dodatkiem pomarańczy. Idealny na chłodne wieczory.