łatwe
30 min.
2 os.
Chrupiące smażone oliwki w panierce z parmezanem, podawane z kremowym dipem Hellmann's. Idealna przekąska na imprezę - łatwa w przygotowaniu i pełna smaku. Doskonała przystawka dla miłośników oliwek.
łatwe
20 min.
4 os.
Szybka zupa z zielonymi oliwkami i kremowym mascarpone - wykwintne danie kuchni śródziemnomorskiej gotowe w 15 minut. Idealna propozycja dla miłośników wyrazistych smaków, doskonała na ciepło lub zimno.
średnie
30 min.
4 os.
Szybka zupa z zielonymi oliwkami i chrupiącymi, czosnkowymi grzankami - idealne rozwiązanie, gdy wpadną głodni goście. Błyskawiczne danie przygotowane przy pomocy twistera, gotowe w kilka minut!
łatwe
15 min.
2 os.
Aromatyczna śródziemnomorska zupa z zielonych oliwek, suszonych pomidorów i mozzarelli. Szybkie danie z nutą bazylii i tymianku, idealne na lekki obiad lub kolację. Prosta i pełna smaku.
- Przepisy, Sosy i dressingiOpublikowano dnia: 22 czerwca, 2025
Odkryj autentyczną tapenade - prowansalską pastę z oliwek i kaparów o bogatej historii sięgającej starożytności. Poznaj tradycyjne składniki i kulinarne zastosowania tego śródziemnomorskiego przysmaku.
łatwe
30 min.
2 os.
Chrupiące smażone oliwki w panierce z parmezanem, podawane z kremowym dipem Hellmann's. Idealna przekąska na imprezę - łatwa w przygotowaniu i pełna smaku. Doskonała przystawka dla miłośników oliwek.
łatwe
20 min.
4 os.
Szybka zupa z zielonymi oliwkami i kremowym mascarpone - wykwintne danie kuchni śródziemnomorskiej gotowe w 15 minut. Idealna propozycja dla miłośników wyrazistych smaków, doskonała na ciepło lub zimno.
średnie
30 min.
4 os.
Szybka zupa z zielonymi oliwkami i chrupiącymi, czosnkowymi grzankami - idealne rozwiązanie, gdy wpadną głodni goście. Błyskawiczne danie przygotowane przy pomocy twistera, gotowe w kilka minut!
łatwe
15 min.
2 os.
Aromatyczna śródziemnomorska zupa z zielonych oliwek, suszonych pomidorów i mozzarelli. Szybkie danie z nutą bazylii i tymianku, idealne na lekki obiad lub kolację. Prosta i pełna smaku.
Odkryj autentyczną tapenade - prowansalską pastę z oliwek i kaparów o bogatej historii sięgającej starożytności. Poznaj tradycyjne składniki i kulinarne zastosowania tego śródziemnomorskiego przysmaku.