łatwe
20 min.
6 os.
Pyszna sałatka z tuńczykiem podana w łupinach awokado. Połączenie rukoli, pomidorków, czerwonej cebuli i jajek przepiórczych z aromatycznym sosem. Efektowna przekąska na przyjęcie lub lekki posiłek.
łatwe
90 min.
5 os.
Tradycyjny sernik świąteczny z delikatną masą serową, polewą czekoladową i aromatyczną skórką pomarańczową. Idealny na Wielkanoc i Boże Narodzenie. Sprawdzony przepis na klasyczny deser, który zachwyci całą rodzinę.
trudne
75 min.
8 os.
Tradycyjny makowiec na kruchym cieście z gotowej masy makowej - wilgotny, aromatyczny i łatwy w przygotowaniu. Idealny na święta, rodzinne spotkania czy niedzielny deser. Poznaj przepis na pyszne ciasto z makiem!
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka sałatka nicejska z tuńczykiem, ziemniakami i fasolką szparagową. Klasyczne danie śródziemnomorskie w ekonomicznej wersji, idealne na lekki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 maja, 2025
średnie
15 min.
2 os.
Pyszna kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą - szybki i prosty przepis na sycący lunch lub kolację. Chrupiące pieczywo z aromatycznym farszem rybnym i świeżymi warzywami zadowoli każde podniebienie.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 czerwca, 2025
łatwe
20 min.
6 os.
Wytrawne gofry z kremowym serem feta, świeżą rukolą i delikatnym wędzonym łososiem. Idealne na eleganckie śniadanie lub lekki lunch. Proste w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty łosoś zapiekany na warzywach - proste i pełnowartościowe danie. Delikatne filety rybne na chrupiących ziemniakach, szparagach i selerze, skropione sokiem z cytryny. Idealny pomysł na zdrowy, pełny obiad.
łatwe
60 min.
6 os.
Pyszna tarta serowa łącząca tradycyjny sernik z modną tartą. Kremowy deser z chrupiącym spodem, idealny na podwieczorek lub spotkanie z przyjaciółmi. Łatwy przepis na eleganckie ciasto, które zachwyci każdego smakosza.
łatwe
15 min.
2 os.
Kremowy makaron z łososiem w sosie śmietanowym z białym winem i przyprawami Knorr. Szybkie i eleganckie danie, idealne na obiad lub kolację. Wykończone natką pietruszki i parmezanem.
łatwe
20 min.
6 os.
Pyszna sałatka z tuńczykiem podana w łupinach awokado. Połączenie rukoli, pomidorków, czerwonej cebuli i jajek przepiórczych z aromatycznym sosem. Efektowna przekąska na przyjęcie lub lekki posiłek.
łatwe
90 min.
5 os.
Tradycyjny sernik świąteczny z delikatną masą serową, polewą czekoladową i aromatyczną skórką pomarańczową. Idealny na Wielkanoc i Boże Narodzenie. Sprawdzony przepis na klasyczny deser, który zachwyci całą rodzinę.
trudne
75 min.
8 os.
Tradycyjny makowiec na kruchym cieście z gotowej masy makowej - wilgotny, aromatyczny i łatwy w przygotowaniu. Idealny na święta, rodzinne spotkania czy niedzielny deser. Poznaj przepis na pyszne ciasto z makiem!
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka sałatka nicejska z tuńczykiem, ziemniakami i fasolką szparagową. Klasyczne danie śródziemnomorskie w ekonomicznej wersji, idealne na lekki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
średnie
15 min.
2 os.
Pyszna kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą - szybki i prosty przepis na sycący lunch lub kolację. Chrupiące pieczywo z aromatycznym farszem rybnym i świeżymi warzywami zadowoli każde podniebienie.
łatwe
20 min.
6 os.
Wytrawne gofry z kremowym serem feta, świeżą rukolą i delikatnym wędzonym łososiem. Idealne na eleganckie śniadanie lub lekki lunch. Proste w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty łosoś zapiekany na warzywach - proste i pełnowartościowe danie. Delikatne filety rybne na chrupiących ziemniakach, szparagach i selerze, skropione sokiem z cytryny. Idealny pomysł na zdrowy, pełny obiad.
łatwe
60 min.
6 os.
Pyszna tarta serowa łącząca tradycyjny sernik z modną tartą. Kremowy deser z chrupiącym spodem, idealny na podwieczorek lub spotkanie z przyjaciółmi. Łatwy przepis na eleganckie ciasto, które zachwyci każdego smakosza.
łatwe
15 min.
2 os.
Kremowy makaron z łososiem w sosie śmietanowym z białym winem i przyprawami Knorr. Szybkie i eleganckie danie, idealne na obiad lub kolację. Wykończone natką pietruszki i parmezanem.