łatwe
90 min.
3 os.
Tradycyjna golonka pieczona w kapuście kiszonej - soczyste mięso z aromatycznymi przyprawami, gotowane i zapiekane do złocistego koloru. Idealna na obiad z chrzanem, musztardą i zimnym piwem.
średnie
90 min.
8 os.
Szybki bigos z włoskiej kapusty z mięsem, grzybami i kiełbasą. Tradycyjne danie w nowoczesnym wydaniu - aromatyczne, sycące i łatwe w przygotowaniu. Idealny na rodzinny obiad.
- Blog, Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 czerwca, 2025
łatwe
30 min.
2 os.
Odkryj tradycyjne fuczki - pyszne bieszczadzkie placki z kapusty. Proste w przygotowaniu, chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku. Idealna propozycja na szybki obiad lub regionalną przekąskę.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj orientalną surówkę pełną chrupkości i aromatu! Połączenie kapusty, rzodkiewki, papryki i marchewki z imbirowo-czosnkowym sosem tworzy orzeźwiającą, kolorową przekąskę idealną na letnie dni.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjny kapuśniak z boczkiem i ziemniakami - rozgrzewająca zupa na bazie kiszonej kapusty, aromatycznego bulionu i przypraw. Idealna na chłodne dni, prosta w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
30 min.
3 os.
Pyszna surówka z kapusty pekińskiej z serem feta, kukurydzą i groszkiem. Lekka, kolorowa i szybka w przygotowaniu. Idealna jako dodatek do obiadu lub na spotkania rodzinne.
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka surówka z kapusty pekińskiej, rzepy, sałaty i papryki z prażonym słonecznikiem i sosem jogurtowym. Idealna, kolorowa i chrupiąca dodatek do obiadu, gotowa w kilka minut.
łatwe
90 min.
8 os.
Odkryj pyszne łazanki z kapustą pekińską - delikatniejszą alternatywą dla tradycyjnej białej kapusty. Szybki i sycący obiad z makaronem, boczkiem i pieczarkami, który zachwyci całą rodzinę swoim wyjątkowym smakiem.
średnie
45 min.
4 os.
Domowe sajgonki z mięsem, marchewką i kapustą - szybki przepis na chrupiącą przekąskę w stylu azjatyckim. Dowiedz się jak prawidłowo przygotować farsz i zawijać w papier ryżowy.
łatwe
90 min.
3 os.
Tradycyjna golonka pieczona w kapuście kiszonej - soczyste mięso z aromatycznymi przyprawami, gotowane i zapiekane do złocistego koloru. Idealna na obiad z chrzanem, musztardą i zimnym piwem.
średnie
90 min.
8 os.
Szybki bigos z włoskiej kapusty z mięsem, grzybami i kiełbasą. Tradycyjne danie w nowoczesnym wydaniu - aromatyczne, sycące i łatwe w przygotowaniu. Idealny na rodzinny obiad.
łatwe
30 min.
2 os.
Odkryj tradycyjne fuczki - pyszne bieszczadzkie placki z kapusty. Proste w przygotowaniu, chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku. Idealna propozycja na szybki obiad lub regionalną przekąskę.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj orientalną surówkę pełną chrupkości i aromatu! Połączenie kapusty, rzodkiewki, papryki i marchewki z imbirowo-czosnkowym sosem tworzy orzeźwiającą, kolorową przekąskę idealną na letnie dni.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjny kapuśniak z boczkiem i ziemniakami - rozgrzewająca zupa na bazie kiszonej kapusty, aromatycznego bulionu i przypraw. Idealna na chłodne dni, prosta w przygotowaniu i pełna smaku.
łatwe
30 min.
3 os.
Pyszna surówka z kapusty pekińskiej z serem feta, kukurydzą i groszkiem. Lekka, kolorowa i szybka w przygotowaniu. Idealna jako dodatek do obiadu lub na spotkania rodzinne.
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka surówka z kapusty pekińskiej, rzepy, sałaty i papryki z prażonym słonecznikiem i sosem jogurtowym. Idealna, kolorowa i chrupiąca dodatek do obiadu, gotowa w kilka minut.
łatwe
90 min.
8 os.
Odkryj pyszne łazanki z kapustą pekińską - delikatniejszą alternatywą dla tradycyjnej białej kapusty. Szybki i sycący obiad z makaronem, boczkiem i pieczarkami, który zachwyci całą rodzinę swoim wyjątkowym smakiem.
średnie
45 min.
4 os.
Domowe sajgonki z mięsem, marchewką i kapustą - szybki przepis na chrupiącą przekąskę w stylu azjatyckim. Dowiedz się jak prawidłowo przygotować farsz i zawijać w papier ryżowy.