łatwe
60 min.
4 os.
Domowa konfitura z jabłek - idealny jesienny przysmak z cynamonem. Prosty przepis na pyszne przetwory, które umilą zimowe dni jako dodatek do deserów lub samodzielna przekąska prosto ze słoika.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste połączenie schabu z jabłkami, sezamem i orientalnymi przyprawami. Delikatne mięso w słodko-pikantnym sosie z miodem i sosem sojowym to idealny pomysł na wyjątkowy obiad rodzinny. Łatwy przepis na danie z piekarnika.
- Przepisy, Wypieki i deseryOpublikowano dnia: 16 lipca, 2025
łatwe
30 min.
8 os.
Domowa szarlotka w słoiku z płatkami owsianymi, karmelizowanymi jabłkami i orzechami. Tradycyjny deser w nowoczesnym wydaniu - aromatyczny, słodki i efektowny. Idealny na podwieczorek dla rodziny i przyjaciół.
łatwe
75 min.
8 os.
Delikatna szarlotka biszkoptowa z aromatycznymi, kwaskowymi jabłkami i cynamonem. Prosty przepis dla początkujących cukierników, idealny na codzienny deser lub wyjątkowe przyjęcia. Szybkie i pyszne ciasto owocowe.
łatwe
90 min.
9 os.
Klasyczny placek ucierany z jabłkami - ponadczasowy deser, który zawsze smakuje wyśmienicie. Łatwy w przygotowaniu, idealny do popołudniowej herbaty, na piknik lub jako przekąska w ciągu dnia. Sprawdź prosty przepis krok po kroku!
łatwe
30 min.
4 os.
Rozgrzewająca pieczona owsianka z jabłkami i przyprawami korzennymi. Prosty przepis na pożywne śniadanie z nutą słodyczy syropu klonowego i chrupiącymi dodatkami. Idealna na jesienny poranek.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne racuchy z jabłkami - tradycyjny polski przysmak. Delikatne ciasto z kawałkami jabłek i cynamonem, usmażone na złoto i posypane cukrem pudrem. Idealne na śniadanie lub podwieczorek.
średnie
90 min.
5 os.
Tradycyjna gęś faszerowana jabłkami, przyprawiona aromatyczną mieszanką z Przyprawą do kurczaka Knorr. Soczyste mięso i słodko-kwaśne nadzienie tworzą idealne danie na wyjątkowe okazje rodzinne.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne racuchy z jabłkami - idealna przekąska na karnawał. Proste w przygotowaniu ciasto z tartymi jabłkami, smażone na złoty kolor i posypane cukrem pudrem. Szybki i sprawdzony przepis na tradycyjne polskie racuchy.
łatwe
60 min.
4 os.
Domowa konfitura z jabłek - idealny jesienny przysmak z cynamonem. Prosty przepis na pyszne przetwory, które umilą zimowe dni jako dodatek do deserów lub samodzielna przekąska prosto ze słoika.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste połączenie schabu z jabłkami, sezamem i orientalnymi przyprawami. Delikatne mięso w słodko-pikantnym sosie z miodem i sosem sojowym to idealny pomysł na wyjątkowy obiad rodzinny. Łatwy przepis na danie z piekarnika.
łatwe
30 min.
8 os.
Domowa szarlotka w słoiku z płatkami owsianymi, karmelizowanymi jabłkami i orzechami. Tradycyjny deser w nowoczesnym wydaniu - aromatyczny, słodki i efektowny. Idealny na podwieczorek dla rodziny i przyjaciół.
łatwe
75 min.
8 os.
Delikatna szarlotka biszkoptowa z aromatycznymi, kwaskowymi jabłkami i cynamonem. Prosty przepis dla początkujących cukierników, idealny na codzienny deser lub wyjątkowe przyjęcia. Szybkie i pyszne ciasto owocowe.
łatwe
90 min.
9 os.
Klasyczny placek ucierany z jabłkami - ponadczasowy deser, który zawsze smakuje wyśmienicie. Łatwy w przygotowaniu, idealny do popołudniowej herbaty, na piknik lub jako przekąska w ciągu dnia. Sprawdź prosty przepis krok po kroku!
łatwe
30 min.
4 os.
Rozgrzewająca pieczona owsianka z jabłkami i przyprawami korzennymi. Prosty przepis na pożywne śniadanie z nutą słodyczy syropu klonowego i chrupiącymi dodatkami. Idealna na jesienny poranek.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne racuchy z jabłkami - tradycyjny polski przysmak. Delikatne ciasto z kawałkami jabłek i cynamonem, usmażone na złoto i posypane cukrem pudrem. Idealne na śniadanie lub podwieczorek.
średnie
90 min.
5 os.
Tradycyjna gęś faszerowana jabłkami, przyprawiona aromatyczną mieszanką z Przyprawą do kurczaka Knorr. Soczyste mięso i słodko-kwaśne nadzienie tworzą idealne danie na wyjątkowe okazje rodzinne.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne racuchy z jabłkami - idealna przekąska na karnawał. Proste w przygotowaniu ciasto z tartymi jabłkami, smażone na złoty kolor i posypane cukrem pudrem. Szybki i sprawdzony przepis na tradycyjne polskie racuchy.