łatwe
20 min.
6 os.
Pyszna sałatka z tuńczykiem podana w łupinach awokado. Połączenie rukoli, pomidorków, czerwonej cebuli i jajek przepiórczych z aromatycznym sosem. Efektowna przekąska na przyjęcie lub lekki posiłek.
trudne
75 min.
8 os.
Tradycyjny makowiec na kruchym cieście z gotowej masy makowej - wilgotny, aromatyczny i łatwy w przygotowaniu. Idealny na święta, rodzinne spotkania czy niedzielny deser. Poznaj przepis na pyszne ciasto z makiem!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 maja, 2025
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty pieczony kurczak z aromatycznym majerankiem i pikantną papryką. Łatwy przepis na chrupiącego z zewnątrz i miękkiego w środku kurczaka, idealnego na obiad rodzinny. Podawaj z ziemniakami i warzywami.
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka sałatka nicejska z tuńczykiem, ziemniakami i fasolką szparagową. Klasyczne danie śródziemnomorskie w ekonomicznej wersji, idealne na lekki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 maja, 2025
średnie
15 min.
2 os.
Pyszna kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą - szybki i prosty przepis na sycący lunch lub kolację. Chrupiące pieczywo z aromatycznym farszem rybnym i świeżymi warzywami zadowoli każde podniebienie.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj pyszną lasagne z tuńczykiem, awokado i cukinią - włoski klasyk w nowej odsłonie. Kremowe nadzienie rybne z kaparami i aromatycznym sosem pomidorowym tworzy idealne danie obiadowe dla całej rodziny.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 czerwca, 2025
łatwe
20 min.
6 os.
Wytrawne gofry z kremowym serem feta, świeżą rukolą i delikatnym wędzonym łososiem. Idealne na eleganckie śniadanie lub lekki lunch. Proste w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj sposób na drugie życie mięsa z rosołu! Soczyste grillowane udka w marynacie miodowo-musztardowej, otulone boczkiem i aromatycznymi ziołami. Idealne na grilla, szybkie i pełne smaku danie bez marnowania jedzenia.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty łosoś zapiekany na warzywach - proste i pełnowartościowe danie. Delikatne filety rybne na chrupiących ziemniakach, szparagach i selerze, skropione sokiem z cytryny. Idealny pomysł na zdrowy, pełny obiad.
łatwe
20 min.
6 os.
Pyszna sałatka z tuńczykiem podana w łupinach awokado. Połączenie rukoli, pomidorków, czerwonej cebuli i jajek przepiórczych z aromatycznym sosem. Efektowna przekąska na przyjęcie lub lekki posiłek.
trudne
75 min.
8 os.
Tradycyjny makowiec na kruchym cieście z gotowej masy makowej - wilgotny, aromatyczny i łatwy w przygotowaniu. Idealny na święta, rodzinne spotkania czy niedzielny deser. Poznaj przepis na pyszne ciasto z makiem!
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty pieczony kurczak z aromatycznym majerankiem i pikantną papryką. Łatwy przepis na chrupiącego z zewnątrz i miękkiego w środku kurczaka, idealnego na obiad rodzinny. Podawaj z ziemniakami i warzywami.
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka sałatka nicejska z tuńczykiem, ziemniakami i fasolką szparagową. Klasyczne danie śródziemnomorskie w ekonomicznej wersji, idealne na lekki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
średnie
15 min.
2 os.
Pyszna kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą - szybki i prosty przepis na sycący lunch lub kolację. Chrupiące pieczywo z aromatycznym farszem rybnym i świeżymi warzywami zadowoli każde podniebienie.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj pyszną lasagne z tuńczykiem, awokado i cukinią - włoski klasyk w nowej odsłonie. Kremowe nadzienie rybne z kaparami i aromatycznym sosem pomidorowym tworzy idealne danie obiadowe dla całej rodziny.
łatwe
20 min.
6 os.
Wytrawne gofry z kremowym serem feta, świeżą rukolą i delikatnym wędzonym łososiem. Idealne na eleganckie śniadanie lub lekki lunch. Proste w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj sposób na drugie życie mięsa z rosołu! Soczyste grillowane udka w marynacie miodowo-musztardowej, otulone boczkiem i aromatycznymi ziołami. Idealne na grilla, szybkie i pełne smaku danie bez marnowania jedzenia.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty łosoś zapiekany na warzywach - proste i pełnowartościowe danie. Delikatne filety rybne na chrupiących ziemniakach, szparagach i selerze, skropione sokiem z cytryny. Idealny pomysł na zdrowy, pełny obiad.