łatwe
60 min.
4 os.
Aromatyczna zupa cebulowa z pomidorami, wzbogacona tymiankiem i szałwią. Klasyczne francuskie danie z nutą octu winnego i białego wina, podawane z chrupiącymi, serowymi grzankami. Szybki i wykwintny przepis!
łatwe
60 min.
7 os.
Pyszne cebule faszerowane mięsem, pieczarkami i ryżem zapiekane pod serową skorupką. Aromatyczne, sycące danie, które zachwyci jako obiad lub przekąska. Prosty przepis na wyraziste warzywa z piekarnika.
łatwe
60 min.
3 os.
Pyszne cannelloni z tuńczykiem, serem i pomidorami. Kremowy farsz rybny w rurkach makaronu zapiekany z aromatycznym sosem i mozzarellą. Idealne na rodzinny obiad - łatwe i sycące danie.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna makowa szarlotka z tartymi jabłkami, kaszą i orzechami, polana czekoladą i podawana z lodami Carte d'Or Bakalia. Idealne ciasto dla miłośników maku i słodkich deserów.
łatwe
15 min.
5 os.
Domowy sos cebulowy - aksamitny, słodkawy i delikatnie pikantny dodatek do mięs, makaronów i kasz. Szybki przepis na wyrazisty sos, który podkreśli smak Twoich dań. Idealny do pierogów i warzyw!
średnie
150 min.
5 os.
Tradycyjna strucla z makiem - pyszne drożdżowe ciasto świąteczne z bogatym nadzieniem makowym. Idealna na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Poznaj sprawdzony przepis na domowy wypiek, który zachwyci całą rodzinę!
łatwe
30 min.
2 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa zapiekana z serem i chrupiącym ciastem francuskim. Aromatyczne danie z karmelizowaną cebulą, ziołami i ciągnącym się serem - idealne na chłodne dni. Prosta i wykwintna propozycja obiadowa.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj wyjątkową kaszankę grillowaną w cebuli - soczyste nadzienie z kaszanki, jabłka i oscypka zapieczone w cebulowej "miseczce". Idealna alternatywa dla tradycyjnych dań z grilla na letnie spotkania!
łatwe
90 min.
8 os.
Puszysta babka piaskowa z makiem - idealna na Wielkanoc i inne okazje. Tradycyjny polski wypiek z delikatnym lukrem, który zachwyci miłośników makowych deserów. Łatwy przepis na efektowne ciasto domowe.
łatwe
60 min.
4 os.
Aromatyczna zupa cebulowa z pomidorami, wzbogacona tymiankiem i szałwią. Klasyczne francuskie danie z nutą octu winnego i białego wina, podawane z chrupiącymi, serowymi grzankami. Szybki i wykwintny przepis!
łatwe
60 min.
7 os.
Pyszne cebule faszerowane mięsem, pieczarkami i ryżem zapiekane pod serową skorupką. Aromatyczne, sycące danie, które zachwyci jako obiad lub przekąska. Prosty przepis na wyraziste warzywa z piekarnika.
łatwe
60 min.
3 os.
Pyszne cannelloni z tuńczykiem, serem i pomidorami. Kremowy farsz rybny w rurkach makaronu zapiekany z aromatycznym sosem i mozzarellą. Idealne na rodzinny obiad - łatwe i sycące danie.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna makowa szarlotka z tartymi jabłkami, kaszą i orzechami, polana czekoladą i podawana z lodami Carte d'Or Bakalia. Idealne ciasto dla miłośników maku i słodkich deserów.
łatwe
15 min.
5 os.
Domowy sos cebulowy - aksamitny, słodkawy i delikatnie pikantny dodatek do mięs, makaronów i kasz. Szybki przepis na wyrazisty sos, który podkreśli smak Twoich dań. Idealny do pierogów i warzyw!
średnie
150 min.
5 os.
Tradycyjna strucla z makiem - pyszne drożdżowe ciasto świąteczne z bogatym nadzieniem makowym. Idealna na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Poznaj sprawdzony przepis na domowy wypiek, który zachwyci całą rodzinę!
łatwe
30 min.
2 os.
Klasyczna francuska zupa cebulowa zapiekana z serem i chrupiącym ciastem francuskim. Aromatyczne danie z karmelizowaną cebulą, ziołami i ciągnącym się serem - idealne na chłodne dni. Prosta i wykwintna propozycja obiadowa.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj wyjątkową kaszankę grillowaną w cebuli - soczyste nadzienie z kaszanki, jabłka i oscypka zapieczone w cebulowej "miseczce". Idealna alternatywa dla tradycyjnych dań z grilla na letnie spotkania!
łatwe
90 min.
8 os.
Puszysta babka piaskowa z makiem - idealna na Wielkanoc i inne okazje. Tradycyjny polski wypiek z delikatnym lukrem, który zachwyci miłośników makowych deserów. Łatwy przepis na efektowne ciasto domowe.