średnie
60 min.
5 os.
Pyszna sałatka z pieczonym burakiem, serem feta i chrupiącymi grzankami. Soczyste kawałki kurczaka w marynacie cytrynowej i kremowy sos na bazie majonezu i jogurtu tworzą doskonałe połączenie smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj orzeźwiającą sałatkę z burakiem i truskawkami - idealne połączenie słodkawych buraków z soczystymi owocami. Dopełniona pikantnym dressingiem i serem twarogowym, sprawdzi się jako lekka kolacja lub drugie śniadanie.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne buraczki z suszonymi śliwkami - tradycyjny dodatek do pieczonych mięs. Proste w przygotowaniu, aromatyczne danie z buraków i śliwek, idealne jako dodatek do drobiu. Doskonały przepis na świąteczny stół.
łatwe
45 min.
6 os.
Tradycyjny barszcz czerwony z jajkiem na twardo i aromatycznymi ziołami. Prosty przepis z bulionem Knorr, koncentratem, winem i sokiem wiśniowym. Idealna zupa na rodzinny obiad lub święta.
łatwe
15 min.
4 os.
Tradycyjny barszczyk czerwony z dodatkiem jabłka - szybki i aromatyczny. Przygotowany na bazie bulionu warzywnego i grzybowego, idealny na obiad lub święta. Podawaj gorący z uszkami.
średnie
60 min.
5 os.
Pyszna sałatka z pieczonym burakiem, serem feta i chrupiącymi grzankami. Soczyste kawałki kurczaka w marynacie cytrynowej i kremowy sos na bazie majonezu i jogurtu tworzą doskonałe połączenie smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj orzeźwiającą sałatkę z burakiem i truskawkami - idealne połączenie słodkawych buraków z soczystymi owocami. Dopełniona pikantnym dressingiem i serem twarogowym, sprawdzi się jako lekka kolacja lub drugie śniadanie.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne buraczki z suszonymi śliwkami - tradycyjny dodatek do pieczonych mięs. Proste w przygotowaniu, aromatyczne danie z buraków i śliwek, idealne jako dodatek do drobiu. Doskonały przepis na świąteczny stół.
łatwe
45 min.
6 os.
Tradycyjny barszcz czerwony z jajkiem na twardo i aromatycznymi ziołami. Prosty przepis z bulionem Knorr, koncentratem, winem i sokiem wiśniowym. Idealna zupa na rodzinny obiad lub święta.
łatwe
15 min.
4 os.
Tradycyjny barszczyk czerwony z dodatkiem jabłka - szybki i aromatyczny. Przygotowany na bazie bulionu warzywnego i grzybowego, idealny na obiad lub święta. Podawaj gorący z uszkami.