łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj leniwe pierogi z pomarańczą - tradycyjne polskie danie w nowoczesnej odsłonie. Delikatne ciasto z twarogu połączone z aromatem pomarańczy i cynamonu tworzy niebanalne, soczyste i oryginalne połączenie smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne kluski leniwe z dodatkiem fety i koperku. Tradycyjny polski przepis w nowej odsłonie - delikatne, serowe kluseczki podane z chrupiącą bułką tartą zarumienioną na maśle. Idealne na szybki, sycący obiad.
łatwe
5 min.
2 os.
Orzeźwiający napój brzoskwiniowy z tymiankiem - idealne połączenie herbaty Lipton i owoców. Dwuwarstwowy, efektowny koktajl na przyjęcia i upalne dni. Łatwy w przygotowaniu, doskonały zarówno latem, jak i zimą.
trudne
40 min.
4 os.
Pyszne naleśniki z brzoskwiniami, syropem klonowym i orzechami laskowymi. Idealny deser na każdą porę dnia - puszyste placki z owocami i lodami zadowolą każde podniebienie. Łatwy przepis do modyfikacji.
łatwe
30 min.
8 os.
Puszysty sernik z rodzynkami - klasyczny polski deser w nowej odsłonie. Tradycyjny przepis na aksamitne ciasto z twarogiem i słodkimi rodzynkami, idealne na świąteczny stół i codzienne słodkie przyjemności.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne kluski leniwe z pieczonymi owocami - tradycyjny przepis w nowej odsłonie. Delikatne serowe kluski zapiekane z soczystymi owocami, cynamonem i cytrusami. Idealne słodkie danie obiadowe gotowe w krótkim czasie.
łatwe
60 min.
3 os.
Pyszne cannelloni z tuńczykiem, serem i pomidorami. Kremowy farsz rybny w rurkach makaronu zapiekany z aromatycznym sosem i mozzarellą. Idealne na rodzinny obiad - łatwe i sycące danie.
łatwe
45 min.
10 os.
Pyszne ciasto bez pieczenia "Chatka Puchatka" z herbatnikami, twarogiem i owocami. Idealny deser na rodzinne spotkania, który zachwyci małych i dużych łasuchów. Łatwy przepis na słodką przekąskę, która najlepiej smakuje po schłodzeniu.
łatwe
15 min.
6 os.
Domowy dip ziołowy z twarogu, śmietany i świeżych ziół - idealna przekąska do kanapek, grilla i krakersów. Łatwy w przygotowaniu, aromatyczny sos, który zachwyci nawet początkujących kucharzy.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj leniwe pierogi z pomarańczą - tradycyjne polskie danie w nowoczesnej odsłonie. Delikatne ciasto z twarogu połączone z aromatem pomarańczy i cynamonu tworzy niebanalne, soczyste i oryginalne połączenie smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne kluski leniwe z dodatkiem fety i koperku. Tradycyjny polski przepis w nowej odsłonie - delikatne, serowe kluseczki podane z chrupiącą bułką tartą zarumienioną na maśle. Idealne na szybki, sycący obiad.
łatwe
5 min.
2 os.
Orzeźwiający napój brzoskwiniowy z tymiankiem - idealne połączenie herbaty Lipton i owoców. Dwuwarstwowy, efektowny koktajl na przyjęcia i upalne dni. Łatwy w przygotowaniu, doskonały zarówno latem, jak i zimą.
trudne
40 min.
4 os.
Pyszne naleśniki z brzoskwiniami, syropem klonowym i orzechami laskowymi. Idealny deser na każdą porę dnia - puszyste placki z owocami i lodami zadowolą każde podniebienie. Łatwy przepis do modyfikacji.
łatwe
30 min.
8 os.
Puszysty sernik z rodzynkami - klasyczny polski deser w nowej odsłonie. Tradycyjny przepis na aksamitne ciasto z twarogiem i słodkimi rodzynkami, idealne na świąteczny stół i codzienne słodkie przyjemności.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne kluski leniwe z pieczonymi owocami - tradycyjny przepis w nowej odsłonie. Delikatne serowe kluski zapiekane z soczystymi owocami, cynamonem i cytrusami. Idealne słodkie danie obiadowe gotowe w krótkim czasie.
łatwe
60 min.
3 os.
Pyszne cannelloni z tuńczykiem, serem i pomidorami. Kremowy farsz rybny w rurkach makaronu zapiekany z aromatycznym sosem i mozzarellą. Idealne na rodzinny obiad - łatwe i sycące danie.
łatwe
45 min.
10 os.
Pyszne ciasto bez pieczenia "Chatka Puchatka" z herbatnikami, twarogiem i owocami. Idealny deser na rodzinne spotkania, który zachwyci małych i dużych łasuchów. Łatwy przepis na słodką przekąskę, która najlepiej smakuje po schłodzeniu.
łatwe
15 min.
6 os.
Domowy dip ziołowy z twarogu, śmietany i świeżych ziół - idealna przekąska do kanapek, grilla i krakersów. Łatwy w przygotowaniu, aromatyczny sos, który zachwyci nawet początkujących kucharzy.