łatwe
60 min.
8 os.
Odkryj przepis na pyszny placek z rabarbarem - karmelizowane, kwaskowate łodygi przełamują słodycz ciasta. Idealny letni deser na spotkania w ogrodzie, gdy potrzebujesz orzeźwiającego smaku bez nadmiaru słodyczy.
łatwe
45 min.
2 os.
Odkryj tradycyjny cebularz w nowej odsłonie z czosnkiem i kminkiem. Ten pyszny lubelski przysmak to idealna przekąska na każdą porę dnia. Łatwy przepis na domowe placki drożdżowe z aromatyczną cebulą.
łatwe
15 min.
2 os.
Orzeźwiająca surówka z marchewki, selera naciowego i pomarańczy z sosem majonezowo-śmietanowym. Idealna jako dodatek do obiadu, mięs z grilla lub samodzielna przekąska z chrupiącą bagietką.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa zupa marchewkowa z sokiem pomarańczowym i miodem - delikatny, aksamitny krem warzywny idealny na obiad lub kolację. Łatwy przepis na rozgrzewającą zupę, którą można wzbogacić przyprawami i dodatkami.
łatwe
15 min.
5 os.
Domowy sos pieczeniowy jasny ze szczypiorkiem - szybki przepis na klasyczny dodatek do mięs. Przygotuj aromatyczny sos na bazie cebuli i śmietany, idealny do schabu, zrazów i klusek śląskich.
łatwe
60 min.
4 os.
Aromatyczna zupa cebulowa z pomidorami, wzbogacona tymiankiem i szałwią. Klasyczne francuskie danie z nutą octu winnego i białego wina, podawane z chrupiącymi, serowymi grzankami. Szybki i wykwintny przepis!
łatwe
60 min.
7 os.
Pyszne cebule faszerowane mięsem, pieczarkami i ryżem zapiekane pod serową skorupką. Aromatyczne, sycące danie, które zachwyci jako obiad lub przekąska. Prosty przepis na wyraziste warzywa z piekarnika.
łatwe
60 min.
3 os.
Pyszne cannelloni z tuńczykiem, serem i pomidorami. Kremowy farsz rybny w rurkach makaronu zapiekany z aromatycznym sosem i mozzarellą. Idealne na rodzinny obiad - łatwe i sycące danie.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna makowa szarlotka z tartymi jabłkami, kaszą i orzechami, polana czekoladą i podawana z lodami Carte d'Or Bakalia. Idealne ciasto dla miłośników maku i słodkich deserów.
łatwe
60 min.
8 os.
Odkryj przepis na pyszny placek z rabarbarem - karmelizowane, kwaskowate łodygi przełamują słodycz ciasta. Idealny letni deser na spotkania w ogrodzie, gdy potrzebujesz orzeźwiającego smaku bez nadmiaru słodyczy.
łatwe
45 min.
2 os.
Odkryj tradycyjny cebularz w nowej odsłonie z czosnkiem i kminkiem. Ten pyszny lubelski przysmak to idealna przekąska na każdą porę dnia. Łatwy przepis na domowe placki drożdżowe z aromatyczną cebulą.
łatwe
15 min.
2 os.
Orzeźwiająca surówka z marchewki, selera naciowego i pomarańczy z sosem majonezowo-śmietanowym. Idealna jako dodatek do obiadu, mięs z grilla lub samodzielna przekąska z chrupiącą bagietką.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa zupa marchewkowa z sokiem pomarańczowym i miodem - delikatny, aksamitny krem warzywny idealny na obiad lub kolację. Łatwy przepis na rozgrzewającą zupę, którą można wzbogacić przyprawami i dodatkami.
łatwe
15 min.
5 os.
Domowy sos pieczeniowy jasny ze szczypiorkiem - szybki przepis na klasyczny dodatek do mięs. Przygotuj aromatyczny sos na bazie cebuli i śmietany, idealny do schabu, zrazów i klusek śląskich.
łatwe
60 min.
4 os.
Aromatyczna zupa cebulowa z pomidorami, wzbogacona tymiankiem i szałwią. Klasyczne francuskie danie z nutą octu winnego i białego wina, podawane z chrupiącymi, serowymi grzankami. Szybki i wykwintny przepis!
łatwe
60 min.
7 os.
Pyszne cebule faszerowane mięsem, pieczarkami i ryżem zapiekane pod serową skorupką. Aromatyczne, sycące danie, które zachwyci jako obiad lub przekąska. Prosty przepis na wyraziste warzywa z piekarnika.
łatwe
60 min.
3 os.
Pyszne cannelloni z tuńczykiem, serem i pomidorami. Kremowy farsz rybny w rurkach makaronu zapiekany z aromatycznym sosem i mozzarellą. Idealne na rodzinny obiad - łatwe i sycące danie.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna makowa szarlotka z tartymi jabłkami, kaszą i orzechami, polana czekoladą i podawana z lodami Carte d'Or Bakalia. Idealne ciasto dla miłośników maku i słodkich deserów.