łatwe
15 min.
4 os.
Szybka sałatka nicejska z tuńczykiem, ziemniakami i fasolką szparagową. Klasyczne danie śródziemnomorskie w ekonomicznej wersji, idealne na lekki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 maja, 2025
średnie
15 min.
2 os.
Pyszna kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą - szybki i prosty przepis na sycący lunch lub kolację. Chrupiące pieczywo z aromatycznym farszem rybnym i świeżymi warzywami zadowoli każde podniebienie.
łatwe
15 min.
1 os.
Orzeźwiający zielony koktajl z mango, kiwi i bananem to szybki sposób na zdrowy posiłek. Aksamitna konsystencja, wzbogacona zieloną herbatą, idealny na drugie śniadanie lub podwieczorek. Prosty przepis na pyszne smoothie!
łatwe
30 min.
6 os.
Puszyste placuszki twarogowe z owocami - prosty przepis na delikatne śniadanie. Dowiedz się jak przygotować idealnie miękkie placki serowe z dodatkiem wanilii, udekorowane świeżymi owocami i cukrem pudrem.
łatwe
15 min.
4 os.
Pyszne mini pita z tuńczykiem - szybka przekąska idealna na lunch lub imprezę. Chrupiące chlebki wypełnione kremowym farszem z tuńczyka, świeżymi warzywami i sosem Knorr. Proste w przygotowaniu i efektowne w podaniu!
średnie
90 min.
5 os.
Tradycyjna gęś faszerowana jabłkami, przyprawiona aromatyczną mieszanką z Przyprawą do kurczaka Knorr. Soczyste mięso i słodko-kwaśne nadzienie tworzą idealne danie na wyjątkowe okazje rodzinne.
łatwe
5 min.
4 os.
Orzeźwiający dip z mango z nutą limonki, imbiru i papryczki chili. Idealny dodatek do przekąsek, wzbogacony majonezem Hellmann's, kolendrą i miętą. Prosty w przygotowaniu, egzotyczny w smaku.
łatwe
25 min.
4 os.
Wykwintna sałatka z wędzonym twarogiem i pstrągiem, wzbogacona karmelizowanymi szalotkami i orzechami. Domowe wędzenie sera nadaje potrawie niepowtarzalny aromat. Idealna na elegancką kolację lub lekki obiad.
- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne racuchy z jabłkami - idealna przekąska na karnawał. Proste w przygotowaniu ciasto z tartymi jabłkami, smażone na złoty kolor i posypane cukrem pudrem. Szybki i sprawdzony przepis na tradycyjne polskie racuchy.
łatwe
15 min.
4 os.
Szybka sałatka nicejska z tuńczykiem, ziemniakami i fasolką szparagową. Klasyczne danie śródziemnomorskie w ekonomicznej wersji, idealne na lekki obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
średnie
15 min.
2 os.
Pyszna kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą - szybki i prosty przepis na sycący lunch lub kolację. Chrupiące pieczywo z aromatycznym farszem rybnym i świeżymi warzywami zadowoli każde podniebienie.
łatwe
15 min.
1 os.
Orzeźwiający zielony koktajl z mango, kiwi i bananem to szybki sposób na zdrowy posiłek. Aksamitna konsystencja, wzbogacona zieloną herbatą, idealny na drugie śniadanie lub podwieczorek. Prosty przepis na pyszne smoothie!
łatwe
30 min.
6 os.
Puszyste placuszki twarogowe z owocami - prosty przepis na delikatne śniadanie. Dowiedz się jak przygotować idealnie miękkie placki serowe z dodatkiem wanilii, udekorowane świeżymi owocami i cukrem pudrem.
łatwe
15 min.
4 os.
Pyszne mini pita z tuńczykiem - szybka przekąska idealna na lunch lub imprezę. Chrupiące chlebki wypełnione kremowym farszem z tuńczyka, świeżymi warzywami i sosem Knorr. Proste w przygotowaniu i efektowne w podaniu!
średnie
90 min.
5 os.
Tradycyjna gęś faszerowana jabłkami, przyprawiona aromatyczną mieszanką z Przyprawą do kurczaka Knorr. Soczyste mięso i słodko-kwaśne nadzienie tworzą idealne danie na wyjątkowe okazje rodzinne.
łatwe
5 min.
4 os.
Orzeźwiający dip z mango z nutą limonki, imbiru i papryczki chili. Idealny dodatek do przekąsek, wzbogacony majonezem Hellmann's, kolendrą i miętą. Prosty w przygotowaniu, egzotyczny w smaku.
łatwe
25 min.
4 os.
Wykwintna sałatka z wędzonym twarogiem i pstrągiem, wzbogacona karmelizowanymi szalotkami i orzechami. Domowe wędzenie sera nadaje potrawie niepowtarzalny aromat. Idealna na elegancką kolację lub lekki obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne racuchy z jabłkami - idealna przekąska na karnawał. Proste w przygotowaniu ciasto z tartymi jabłkami, smażone na złoty kolor i posypane cukrem pudrem. Szybki i sprawdzony przepis na tradycyjne polskie racuchy.