łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
średnie
60 min.
6 os.
Pyszne domowe ciasto z jabłkami i kremową polewą śmietanową z migdałami. Prosty przepis na tradycyjny deser, który zachwyci całą rodzinę. Idealne na podwieczorek lub świąteczny stół.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
45 min.
4 os.
Puszyste leniwe z cynamonem - tradycyjny polski przysmak z twarogu, podany z aromatyczną bułką tartą i masłem cynamonowym. Idealne jako słodki obiad lub oryginalny deser dla całej rodziny.
łatwe
15 min.
2 os.
Prosta i pyszna surówka marchewkowo-jabłkowa z orzeźwiającym dressingiem z miodu i kwaśnego mleka. Idealny dodatek do pieczonych mięs, kotletów i dań rybnych. Szybka w przygotowaniu i pełna witamin.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna kapusta zasmażana z koperkiem - klasyka polskiej kuchni. Aromatyczne, miękkie danie idealne do mięs, rolad i schabowego. Prosty przepis na pyszny dodatek, który urozmaici każdy rodzinny obiad.
łatwe
90 min.
2 os.
Soczysta golonka pieczona w kapuście kiszonej - tradycyjny przepis na aromatyczne danie, które rozpływa się w ustach. Idealna na wyjątkową ucztę dla miłośników treściwych potraw mięsnych. Łatwa w przygotowaniu!
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
10 min.
6 os.
Pyszne francuskie rogaliki z jabłkami i cynamonem - prosty deser z ciasta francuskiego, idealny na każdą okazję. Szybki przepis dla początkujących, gotowy w kilkanaście minut. Doskonały domowy wypiek z aromatycznym nadzieniem.
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
średnie
60 min.
6 os.
Pyszne domowe ciasto z jabłkami i kremową polewą śmietanową z migdałami. Prosty przepis na tradycyjny deser, który zachwyci całą rodzinę. Idealne na podwieczorek lub świąteczny stół.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
45 min.
4 os.
Puszyste leniwe z cynamonem - tradycyjny polski przysmak z twarogu, podany z aromatyczną bułką tartą i masłem cynamonowym. Idealne jako słodki obiad lub oryginalny deser dla całej rodziny.
łatwe
15 min.
2 os.
Prosta i pyszna surówka marchewkowo-jabłkowa z orzeźwiającym dressingiem z miodu i kwaśnego mleka. Idealny dodatek do pieczonych mięs, kotletów i dań rybnych. Szybka w przygotowaniu i pełna witamin.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna kapusta zasmażana z koperkiem - klasyka polskiej kuchni. Aromatyczne, miękkie danie idealne do mięs, rolad i schabowego. Prosty przepis na pyszny dodatek, który urozmaici każdy rodzinny obiad.
łatwe
90 min.
2 os.
Soczysta golonka pieczona w kapuście kiszonej - tradycyjny przepis na aromatyczne danie, które rozpływa się w ustach. Idealna na wyjątkową ucztę dla miłośników treściwych potraw mięsnych. Łatwa w przygotowaniu!
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
10 min.
6 os.
Pyszne francuskie rogaliki z jabłkami i cynamonem - prosty deser z ciasta francuskiego, idealny na każdą okazję. Szybki przepis dla początkujących, gotowy w kilkanaście minut. Doskonały domowy wypiek z aromatycznym nadzieniem.