- Przekąski i przystawki, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 maja, 2025
średnie
15 min.
2 os.
Pyszna kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą - szybki i prosty przepis na sycący lunch lub kolację. Chrupiące pieczywo z aromatycznym farszem rybnym i świeżymi warzywami zadowoli każde podniebienie.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny sznycel myśliwego z pieczonymi warzywami - tradycyjne danie z twistem. Soczyste mięso w kremowym sosie grzybowym, podane z kolorowymi warzywami. Idealny przepis na rodzinny obiad, który zachwyci każdego mięsnego smakosza.
łatwe
90 min.
6 os.
Domowe pierogi z mięsem, soczewicą i kolendrą - tradycyjne danie w nowej odsłonie. Delikatne ciasto z aromatycznym farszem mięsno-warzywnym, idealne na obiad lub kolację. Przepis krok po kroku na pyszne pierogi.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste klopsiki w aromatycznym sosie pomidorowym - idealne danie obiadowe lub przekąska koktajlowa. Łatwe w przygotowaniu mięsne pulpeciki z papryką, cebulą i kolendrą, gotowane w gęstym sosie pomidorowym.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 18 czerwca, 2025
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste grillowane żeberka z miodem i ostrą papryką - idealne na sezon grillowy i nie tylko! Słodko-ostre, z chrupiącą skórką i delikatnym mięsem. Prosty przepis na wyraziste danie, które zachwyci każdego.
trudne
90 min.
6 os.
Tradycyjny schab peklowany w galarecie z farszem z jajek i ogórków kiszonych. Doskonały na święta, uroczystości rodzinne i przyjęcia. Elegancka przekąska, która zachwyci gości swoim wyjątkowym smakiem i efektownym wyglądem.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczysta duszona jagnięcina w aromatycznym sosie winnym z rozmarynem, ciecierzycą i warzywami. Delikatne mięso pieczone w niskiej temperaturze, idealne na wyjątkowy obiad dla całej rodziny.
łatwe
30 min.
6 os.
Puszyste placuszki twarogowe z owocami - prosty przepis na delikatne śniadanie. Dowiedz się jak przygotować idealnie miękkie placki serowe z dodatkiem wanilii, udekorowane świeżymi owocami i cukrem pudrem.
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty, mięciutki karczek pieczony w marynacie z gorczycą i kolendrą Knorr. Długie pieczenie w niskiej temperaturze gwarantuje wyjątkowo delikatne mięso, idealne do niedzielnego obiadu z purée ziemniaczanym.
średnie
15 min.
2 os.
Pyszna kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą - szybki i prosty przepis na sycący lunch lub kolację. Chrupiące pieczywo z aromatycznym farszem rybnym i świeżymi warzywami zadowoli każde podniebienie.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny sznycel myśliwego z pieczonymi warzywami - tradycyjne danie z twistem. Soczyste mięso w kremowym sosie grzybowym, podane z kolorowymi warzywami. Idealny przepis na rodzinny obiad, który zachwyci każdego mięsnego smakosza.
łatwe
90 min.
6 os.
Domowe pierogi z mięsem, soczewicą i kolendrą - tradycyjne danie w nowej odsłonie. Delikatne ciasto z aromatycznym farszem mięsno-warzywnym, idealne na obiad lub kolację. Przepis krok po kroku na pyszne pierogi.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste klopsiki w aromatycznym sosie pomidorowym - idealne danie obiadowe lub przekąska koktajlowa. Łatwe w przygotowaniu mięsne pulpeciki z papryką, cebulą i kolendrą, gotowane w gęstym sosie pomidorowym.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste grillowane żeberka z miodem i ostrą papryką - idealne na sezon grillowy i nie tylko! Słodko-ostre, z chrupiącą skórką i delikatnym mięsem. Prosty przepis na wyraziste danie, które zachwyci każdego.
trudne
90 min.
6 os.
Tradycyjny schab peklowany w galarecie z farszem z jajek i ogórków kiszonych. Doskonały na święta, uroczystości rodzinne i przyjęcia. Elegancka przekąska, która zachwyci gości swoim wyjątkowym smakiem i efektownym wyglądem.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczysta duszona jagnięcina w aromatycznym sosie winnym z rozmarynem, ciecierzycą i warzywami. Delikatne mięso pieczone w niskiej temperaturze, idealne na wyjątkowy obiad dla całej rodziny.
łatwe
30 min.
6 os.
Puszyste placuszki twarogowe z owocami - prosty przepis na delikatne śniadanie. Dowiedz się jak przygotować idealnie miękkie placki serowe z dodatkiem wanilii, udekorowane świeżymi owocami i cukrem pudrem.
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty, mięciutki karczek pieczony w marynacie z gorczycą i kolendrą Knorr. Długie pieczenie w niskiej temperaturze gwarantuje wyjątkowo delikatne mięso, idealne do niedzielnego obiadu z purée ziemniaczanym.