łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna sałatka z bobem, jajkiem i chrupiącym boczkiem w kremowym sosie majonezowo-jogurtowym. Idealne danie na lunch lub kolację, które można przygotować nawet z mrożonego bobu. Prosta i sycąca propozycja dla miłośników warzyw.
łatwe
15 min.
2 os.
Prosta i pyszna surówka marchewkowo-jabłkowa z orzeźwiającym dressingiem z miodu i kwaśnego mleka. Idealny dodatek do pieczonych mięs, kotletów i dań rybnych. Szybka w przygotowaniu i pełna witamin.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna kapusta zasmażana z koperkiem - klasyka polskiej kuchni. Aromatyczne, miękkie danie idealne do mięs, rolad i schabowego. Prosty przepis na pyszny dodatek, który urozmaici każdy rodzinny obiad.
łatwe
90 min.
2 os.
Soczysta golonka pieczona w kapuście kiszonej - tradycyjny przepis na aromatyczne danie, które rozpływa się w ustach. Idealna na wyjątkową ucztę dla miłośników treściwych potraw mięsnych. Łatwa w przygotowaniu!
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
45 min.
4 os.
Orientalna zupa pak choi z chińską kapustą, schabem i makaronem. Aromatyczne danie z imbirem i sosem sojowym, proste w przygotowaniu. Doskonały pomysł na sycący obiad z azjatyckim charakterem.
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjna góralska kwaśnica z żeberkami i kiszoną kapustą - rozgrzewająca, treściwa zupa idealna na chłodne dni. Podawana z ziemniakami lub chlebem, najlepiej smakuje dzień po przygotowaniu. Prawdziwy smak polskich gór!
łatwe
60 min.
4 os.
Szybki przepis na tradycyjny polski bigos z kapusty kiszonej, różnych rodzajów mięsa i aromatycznych dodatków. Poznaj sekret przygotowania tego klasycznego dania, które smakuje najlepiej po kilku dniach "przegryzienia się".
łatwe
90 min.
4 os.
Tradycyjny świąteczny bigos zasmażany z kapusty kiszonej, suszonych grzybów i aromatycznych przypraw. Pyszne polskie danie, które możesz wzbogacić mięsem lub podać w wersji bezmięsnej na świąteczny stół.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna sałatka z bobem, jajkiem i chrupiącym boczkiem w kremowym sosie majonezowo-jogurtowym. Idealne danie na lunch lub kolację, które można przygotować nawet z mrożonego bobu. Prosta i sycąca propozycja dla miłośników warzyw.
łatwe
15 min.
2 os.
Prosta i pyszna surówka marchewkowo-jabłkowa z orzeźwiającym dressingiem z miodu i kwaśnego mleka. Idealny dodatek do pieczonych mięs, kotletów i dań rybnych. Szybka w przygotowaniu i pełna witamin.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna kapusta zasmażana z koperkiem - klasyka polskiej kuchni. Aromatyczne, miękkie danie idealne do mięs, rolad i schabowego. Prosty przepis na pyszny dodatek, który urozmaici każdy rodzinny obiad.
łatwe
90 min.
2 os.
Soczysta golonka pieczona w kapuście kiszonej - tradycyjny przepis na aromatyczne danie, które rozpływa się w ustach. Idealna na wyjątkową ucztę dla miłośników treściwych potraw mięsnych. Łatwa w przygotowaniu!
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
45 min.
4 os.
Orientalna zupa pak choi z chińską kapustą, schabem i makaronem. Aromatyczne danie z imbirem i sosem sojowym, proste w przygotowaniu. Doskonały pomysł na sycący obiad z azjatyckim charakterem.