łatwe
40 min.
6 os.
Wykwintna sałatka z serem kozim, pieczoną dynią hokkaido, chrupiącym boczkiem i malinami. Połączenie słodkiej cebuli, orzechów laskowych i świeżego szpinaku tworzy doskonałą kompozycję smaków.
łatwe
30 min.
6 os.
Rozgrzewająca jesienna zupa dyniowa z marchewką i ziemniakami. Kremowa konsystencja, bogaty smak i proste składniki. Idealna na chłodne dni, łatwa w przygotowaniu.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z tuńczykiem w orientalnej marynacie z sosem sojowym i sezamem. Grillowane z kolorową papryką, cukinią i ananasem - idealne na letnie spotkania przy grillu. Szybkie i pełne egzotycznych smaków.
łatwe
15 min.
2 os.
Pyszny makaron z tuńczykiem, kaparami i pomidorkami. Szybkie danie z dodatkiem oliwek, sera Grana Padano i aromatycznej bazylii, udekorowane rucolą. Idealny pomysł na sycący obiad we włoskim stylu.
łatwe
15 min.
6 os.
Lekka i orzeźwiająca sałatka wiosenna z tuńczykiem, kukurydzą i sałatą. Doprawiona sosem jogurtowym z limonką, koperkiem i przyprawami Knorr. Idealna propozycja na szybki, zdrowy posiłek.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki z tuńczyka w marynacie teriyaki, podane z orientalnym makaronem, mango i groszkiem cukrowym. Szybkie i eleganckie danie z azjatyckim akcentem, idealne na wykwintny obiad.
łatwe
60 min.
4 os.
Rozgrzewający jesienny krem z dyni i ziemniaka z dodatkiem grillowanej piersi kurczaka, chrupiących jeżyków z tortilli i oliwą rukolową. Idealna zupa na chłodne dni, łącząca słodycz dyni z aromatycznymi przyprawami.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa wegańska pasta z bobu z majonezem Hellman's vegan i sokiem z limonki. Idealna na kanapki, naleśniki, omlety i wrapy. Szybki i prosty przepis na pyszne wegańskie smarowidło.
łatwe
45 min.
4 os.
Kremowa zupa z dyni z dodatkiem Bulionetki Knorr, śmietany i jogurtu naturalnego. Prosta w przygotowaniu, aromatyczna i rozgrzewająca. Idealna na jesienny obiad lub kolację.
łatwe
40 min.
6 os.
Wykwintna sałatka z serem kozim, pieczoną dynią hokkaido, chrupiącym boczkiem i malinami. Połączenie słodkiej cebuli, orzechów laskowych i świeżego szpinaku tworzy doskonałą kompozycję smaków.
łatwe
30 min.
6 os.
Rozgrzewająca jesienna zupa dyniowa z marchewką i ziemniakami. Kremowa konsystencja, bogaty smak i proste składniki. Idealna na chłodne dni, łatwa w przygotowaniu.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste szaszłyki z tuńczykiem w orientalnej marynacie z sosem sojowym i sezamem. Grillowane z kolorową papryką, cukinią i ananasem - idealne na letnie spotkania przy grillu. Szybkie i pełne egzotycznych smaków.
łatwe
15 min.
2 os.
Pyszny makaron z tuńczykiem, kaparami i pomidorkami. Szybkie danie z dodatkiem oliwek, sera Grana Padano i aromatycznej bazylii, udekorowane rucolą. Idealny pomysł na sycący obiad we włoskim stylu.
łatwe
15 min.
6 os.
Lekka i orzeźwiająca sałatka wiosenna z tuńczykiem, kukurydzą i sałatą. Doprawiona sosem jogurtowym z limonką, koperkiem i przyprawami Knorr. Idealna propozycja na szybki, zdrowy posiłek.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki z tuńczyka w marynacie teriyaki, podane z orientalnym makaronem, mango i groszkiem cukrowym. Szybkie i eleganckie danie z azjatyckim akcentem, idealne na wykwintny obiad.
łatwe
60 min.
4 os.
Rozgrzewający jesienny krem z dyni i ziemniaka z dodatkiem grillowanej piersi kurczaka, chrupiących jeżyków z tortilli i oliwą rukolową. Idealna zupa na chłodne dni, łącząca słodycz dyni z aromatycznymi przyprawami.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa wegańska pasta z bobu z majonezem Hellman's vegan i sokiem z limonki. Idealna na kanapki, naleśniki, omlety i wrapy. Szybki i prosty przepis na pyszne wegańskie smarowidło.
łatwe
45 min.
4 os.
Kremowa zupa z dyni z dodatkiem Bulionetki Knorr, śmietany i jogurtu naturalnego. Prosta w przygotowaniu, aromatyczna i rozgrzewająca. Idealna na jesienny obiad lub kolację.