łatwe
30 min.
2 os.
Odkryj nowy sposób na rzodkiewki! Smażone na maśle z aromatyczną pietruszką Knorr i sokiem z cytryny tworzą pyszny, szybki dodatek do obiadu. Prosty przepis na ciepłe rzodkiewki z patelni.
średnie
60 min.
6 os.
Odkryj tradycyjną katalońską samfainę - aromatyczne danie z bakłażana, cukinii, pomidorów i papryki duszone z cebulą i czosnkiem. Prosty przepis na pyszny, śródziemnomorski dodatek do dań głównych.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 lipca, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne wegetariańskie klopsiki z kaszy z sosem pieczarkowym. Domowy przepis na bezmięsne kotlety obtaczane w panierce z ciecierzycy, podane w kremowym sosie grzybowym. Idealne danie obiadowe dla wegetarian.
łatwe
40 min.
4 os.
Pyszny, wegański sos bolognese z soczewicy z dodatkiem warzyw i grzybów. Szybki i prosty przepis na zdrową alternatywę klasycznego dania, idealny do spaghetti. Domowe comfort food w roślinnej wersji.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne zapiekane brokuły z serem i sosem Spaghetti Toscana Knorr. Prosty przepis na soczystą zapiekankę warzywną, idealną na obiad lub kolację. Zachowaj intensywny kolor brokułów dzięki prostemu trikowi.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 lipca, 2025
średnie
45 min.
4 os.
Pyszna wegańska zapiekanka w wiejskim stylu z kremowym puree ziemniaczanym i aromatycznym sosem warzywnym. Idealne danie dla miłośników kuchni roślinnej, proste w przygotowaniu i pełne smaku.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 lipca, 2025
średnie
30 min.
4 os.
Pyszne wegetariańskie placuszki ryżowe z warzywami - łatwe w przygotowaniu, aromatyczne dzięki curry i kolendrze. Idealne na obiad lub przekąskę, podawane z jogurtem lub kefirem. Chrupiące z zewnątrz, miękkie w środku.
łatwe
45 min.
4 os.
Rozgrzewający jesienny gulasz wege z bakłażanem, cukinią i papryką, doprawiony aromatycznymi przyprawami Knorr. Idealne danie na chłodne dni - proste w przygotowaniu i pełne warzywnych smaków.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 lipca, 2025
łatwe
55 min.
4 os.
Aromatyczne wegańskie curry z czerwonej soczewicy i szpinaku. Pełne smaku danie z dodatkiem roślinnego mięsa mielonego, mleka kokosowego i orientalnych przypraw. Szybki i pożywny obiad dla miłośników kuchni wegańskiej.
łatwe
30 min.
2 os.
Odkryj nowy sposób na rzodkiewki! Smażone na maśle z aromatyczną pietruszką Knorr i sokiem z cytryny tworzą pyszny, szybki dodatek do obiadu. Prosty przepis na ciepłe rzodkiewki z patelni.
średnie
60 min.
6 os.
Odkryj tradycyjną katalońską samfainę - aromatyczne danie z bakłażana, cukinii, pomidorów i papryki duszone z cebulą i czosnkiem. Prosty przepis na pyszny, śródziemnomorski dodatek do dań głównych.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne wegetariańskie klopsiki z kaszy z sosem pieczarkowym. Domowy przepis na bezmięsne kotlety obtaczane w panierce z ciecierzycy, podane w kremowym sosie grzybowym. Idealne danie obiadowe dla wegetarian.
łatwe
40 min.
4 os.
Pyszny, wegański sos bolognese z soczewicy z dodatkiem warzyw i grzybów. Szybki i prosty przepis na zdrową alternatywę klasycznego dania, idealny do spaghetti. Domowe comfort food w roślinnej wersji.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne zapiekane brokuły z serem i sosem Spaghetti Toscana Knorr. Prosty przepis na soczystą zapiekankę warzywną, idealną na obiad lub kolację. Zachowaj intensywny kolor brokułów dzięki prostemu trikowi.
średnie
45 min.
4 os.
Pyszna wegańska zapiekanka w wiejskim stylu z kremowym puree ziemniaczanym i aromatycznym sosem warzywnym. Idealne danie dla miłośników kuchni roślinnej, proste w przygotowaniu i pełne smaku.
średnie
30 min.
4 os.
Pyszne wegetariańskie placuszki ryżowe z warzywami - łatwe w przygotowaniu, aromatyczne dzięki curry i kolendrze. Idealne na obiad lub przekąskę, podawane z jogurtem lub kefirem. Chrupiące z zewnątrz, miękkie w środku.
łatwe
45 min.
4 os.
Rozgrzewający jesienny gulasz wege z bakłażanem, cukinią i papryką, doprawiony aromatycznymi przyprawami Knorr. Idealne danie na chłodne dni - proste w przygotowaniu i pełne warzywnych smaków.
łatwe
55 min.
4 os.
Aromatyczne wegańskie curry z czerwonej soczewicy i szpinaku. Pełne smaku danie z dodatkiem roślinnego mięsa mielonego, mleka kokosowego i orientalnych przypraw. Szybki i pożywny obiad dla miłośników kuchni wegańskiej.
