- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj wegetariańskie gołąbki bez zawijania - szybkie, smaczne i pełne warzyw! Tradycyjny smak w nowoczesnym wydaniu, idealny dla wegetarian i miłośników kuchni roślinnej. Doskonałe na obiad lub kolację.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne faszerowane pomidory z ryżem, warzywami i ricottą. Szybki i prosty przepis na elegancką kolację. Pomidory zapiekane z aromatycznym nadzieniem i sosem arrabiata - idealne danie wegetariańskie na ciepły posiłek.
średnie
45 min.
4 os.
Odkryj przepis na pyszne wegetariańskie gołąbki z pieczarkami i ryżem - tradycyjne polskie danie w wersji bez mięsa. Łatwe w przygotowaniu, idealne na rodzinny obiad, podawane z sosem i ziemniakami puree.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny bakłażan faszerowany ryżem i warzywami - idealne danie bezmięsne na obiad lub kolację. Łatwy przepis na zapiekane połówki bakłażana z aromatycznym nadzieniem z ryżu, pomidorów i ziół.
łatwe
57 min.
4 os.
Szybki i prosty ryż smażony z warzywami - idealne danie wegetariańskie na obiad lub kolację. Pełen kolorowych warzyw, aromatycznych przypraw i gotowy w zaledwie 30 minut. Zdrowa kuchnia azjatycka w polskim wydaniu!
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 czerwca, 2025
łatwe
25 min.
4 os.
Szybki i sycący smażony makaron z tofu i warzywami w orientalnym stylu. Wegetariańska uczta inspirowana kuchnią chińską, gotowa w mniej niż 30 minut. Idealne danie dla miłośników azjatyckich smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny ryż z warzywami - kolorowe danie z marchewką, groszkiem i ciecierzycą, doprawione curry i kolendrą. Idealny jako samodzielny posiłek lub dodatek do mięs. Szybki i prosty przepis na sycny obiad w orientalnym stylu.
łatwe
25 min.
4 os.
Kremowe tofu w aromatycznym sosie curry z mleczkiem kokosowym i fasolką. Szybkie, egzotyczne danie wegetariańskie, które zachwyci smakiem. Idealne z ryżem na obiad lub kolację.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
30 min.
3 os.
Pyszne serowe kotleciki z rozgotowanego ryżu z dodatkiem dymki i selera naciowego. Łatwe w przygotowaniu, chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku. Idealne danie wegetariańskie na obiad lub kolację.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj wegetariańskie gołąbki bez zawijania - szybkie, smaczne i pełne warzyw! Tradycyjny smak w nowoczesnym wydaniu, idealny dla wegetarian i miłośników kuchni roślinnej. Doskonałe na obiad lub kolację.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne faszerowane pomidory z ryżem, warzywami i ricottą. Szybki i prosty przepis na elegancką kolację. Pomidory zapiekane z aromatycznym nadzieniem i sosem arrabiata - idealne danie wegetariańskie na ciepły posiłek.
średnie
45 min.
4 os.
Odkryj przepis na pyszne wegetariańskie gołąbki z pieczarkami i ryżem - tradycyjne polskie danie w wersji bez mięsa. Łatwe w przygotowaniu, idealne na rodzinny obiad, podawane z sosem i ziemniakami puree.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny bakłażan faszerowany ryżem i warzywami - idealne danie bezmięsne na obiad lub kolację. Łatwy przepis na zapiekane połówki bakłażana z aromatycznym nadzieniem z ryżu, pomidorów i ziół.
łatwe
57 min.
4 os.
Szybki i prosty ryż smażony z warzywami - idealne danie wegetariańskie na obiad lub kolację. Pełen kolorowych warzyw, aromatycznych przypraw i gotowy w zaledwie 30 minut. Zdrowa kuchnia azjatycka w polskim wydaniu!
łatwe
25 min.
4 os.
Szybki i sycący smażony makaron z tofu i warzywami w orientalnym stylu. Wegetariańska uczta inspirowana kuchnią chińską, gotowa w mniej niż 30 minut. Idealne danie dla miłośników azjatyckich smaków.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny ryż z warzywami - kolorowe danie z marchewką, groszkiem i ciecierzycą, doprawione curry i kolendrą. Idealny jako samodzielny posiłek lub dodatek do mięs. Szybki i prosty przepis na sycny obiad w orientalnym stylu.
łatwe
25 min.
4 os.
Kremowe tofu w aromatycznym sosie curry z mleczkiem kokosowym i fasolką. Szybkie, egzotyczne danie wegetariańskie, które zachwyci smakiem. Idealne z ryżem na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
3 os.
Pyszne serowe kotleciki z rozgotowanego ryżu z dodatkiem dymki i selera naciowego. Łatwe w przygotowaniu, chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku. Idealne danie wegetariańskie na obiad lub kolację.