łatwe
53 min.
4 os.
Pyszny ryż basmati i czerwony z kaszą gryczaną, zielonymi szparagami i groszkiem. Lekkie, zdrowe danie z aromatycznym sosem sałatkowym, czosnkiem i cebulą. Idealne na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne kotlety z grzybów - tradycyjny przepis na chrupiące, aromatyczne danie wegetariańskie. Idealne z purée ziemniaczanym na obiad lub kolację. Proste składniki, wyrazisty smak leśnych grzybów.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 1 czerwca, 2025
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny wegański makaron z grzybami, papryką i orzechami, smażony na patelni. Kremowa konsystencja dzięki śmietanie roślinnej. Szybkie i aromatyczne danie obiadowe gotowe w kilka minut!
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 8 czerwca, 2025
łatwe
20 min.
2 os.
Pyszne smażone szparagi z roślinnym "kurczakiem" w azjatyckim stylu. Szybkie danie wok z dodatkiem imbiru, czosnku i sosu sojowego. Idealne dla wegetarian szukających smakowitej alternatywy mięsnej.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 maja, 2025
łatwe
15 min.
2 os.
Delikatne zielone szparagi gotowane al dente, podane z aromatycznym sosem francuskim. Szybki i elegancki przepis na wiosenne danie, które zachwyci smakoszy warzyw. Idealne jako przystawka lub dodatek do obiadu.
łatwe
53 min.
4 os.
Pyszny ryż basmati i czerwony z kaszą gryczaną, zielonymi szparagami i groszkiem. Lekkie, zdrowe danie z aromatycznym sosem sałatkowym, czosnkiem i cebulą. Idealne na obiad lub kolację.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne kotlety z grzybów - tradycyjny przepis na chrupiące, aromatyczne danie wegetariańskie. Idealne z purée ziemniaczanym na obiad lub kolację. Proste składniki, wyrazisty smak leśnych grzybów.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszny wegański makaron z grzybami, papryką i orzechami, smażony na patelni. Kremowa konsystencja dzięki śmietanie roślinnej. Szybkie i aromatyczne danie obiadowe gotowe w kilka minut!
łatwe
20 min.
2 os.
Pyszne smażone szparagi z roślinnym "kurczakiem" w azjatyckim stylu. Szybkie danie wok z dodatkiem imbiru, czosnku i sosu sojowego. Idealne dla wegetarian szukających smakowitej alternatywy mięsnej.
łatwe
15 min.
2 os.
Delikatne zielone szparagi gotowane al dente, podane z aromatycznym sosem francuskim. Szybki i elegancki przepis na wiosenne danie, które zachwyci smakoszy warzyw. Idealne jako przystawka lub dodatek do obiadu.