- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 czerwca, 2025
łatwe
50 min.
2 os.
Pyszna wegańska lasagne bolognese z roślinnym mięsem i domowym sosem beszamelowym. Warstwowe danie zapiekane do złocistej doskonałości. Idealna propozycja na obiad dla wegan i miłośników kuchni włoskiej.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa wegańska pasta z bobu z majonezem Hellman's vegan i sokiem z limonki. Idealna na kanapki, naleśniki, omlety i wrapy. Szybki i prosty przepis na pyszne wegańskie smarowidło.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 2 czerwca, 2025
Odkryj makaron konjac - niskokaloryczny cud z Azji Wschodniej wytwarzany z bulwy rośliny Amorphophallus konjac. Poznaj tradycyjny składnik japońskiej kuchni, który stał się globalną alternatywą dla klasycznych makaronów.
- Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
Odkryj kulinarny potencjał bobu w 2025 roku! Dowiedz się, czy lepiej podawać go ze skórką czy bez, poznaj różnice smakowe i najlepsze połączenia kulinarne dla tej wartościowej rośliny strączkowej.
łatwe
50 min.
2 os.
Pyszna wegańska lasagne bolognese z roślinnym mięsem i domowym sosem beszamelowym. Warstwowe danie zapiekane do złocistej doskonałości. Idealna propozycja na obiad dla wegan i miłośników kuchni włoskiej.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa wegańska pasta z bobu z majonezem Hellman's vegan i sokiem z limonki. Idealna na kanapki, naleśniki, omlety i wrapy. Szybki i prosty przepis na pyszne wegańskie smarowidło.
Odkryj makaron konjac - niskokaloryczny cud z Azji Wschodniej wytwarzany z bulwy rośliny Amorphophallus konjac. Poznaj tradycyjny składnik japońskiej kuchni, który stał się globalną alternatywą dla klasycznych makaronów.
Odkryj kulinarny potencjał bobu w 2025 roku! Dowiedz się, czy lepiej podawać go ze skórką czy bez, poznaj różnice smakowe i najlepsze połączenia kulinarne dla tej wartościowej rośliny strączkowej.