Skip to content
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep MultiCook
    • Akcesoria barmańskie
    • Akcesoria do kawy i herbaty
    • Garnki i patelnie
    • Grill i BBQ
    • Naczynie i akcesoria do pieczenia
    • Noże i akcesoria
    • Przechowywanie żywności
    • Przybory i akcesoria kuchenne
    • Sprzęty kuchenne
    • Sztućce
    • Zastawa stołowa
    • Mrożone produkty (półprodukty)
  • Przepisy
    • Na okazje i święta
      • Przepis na wakacje
      • Grill
      • Piknik
      • Urodziny i imprezy domowe
      • Uroczysta kolacja
      • Wielkanoc
      • Wigilia i święta
      • Walentynki
      • Post i dania bezmięsne
    • Kuchnie świata
      • Kuchnia amerykańska
      • Kuchnia bałkańska
      • Kuchnia gruzińska
      • Kuchnia irlandzka
      • Kuchnia japońska
      • Kuchnia polska
      • Kuchnia tajska
      • Kuchnia turecka
      • Kuchnia ukraińska
      • Kuchnia węgierska
      • Kuchnia włoska
    • Dania główne
    • Dania wegetariańskie i wegańskie
    • Lody i napoje
    • Przekąski i przystawki
    • Przetwory
    • Sałatki
    • Śniadania
    • Sosy i dressingi
    • Wypieki i desery
    • Zupy
  • Kulinarne triki i porady
    • Poradnik przechowywania
    • Sprytne triki kuchenne
    • Sprzęt kuchenny i gadżety
  • Wyposażenie
    • Sprzęt kuchenny
      • Frytownice
      • Wagi kuchenne
      • Maszynka do makaronu
      • Maszynki do mielenia
      • Miksery
      • Blendery
      • Młynki
      • Multicookery
      • Airfryer
  • Sklep MultiCook
    • Akcesoria barmańskie
    • Akcesoria do kawy i herbaty
    • Garnki i patelnie
    • Grill i BBQ
    • Naczynie i akcesoria do pieczenia
    • Noże i akcesoria
    • Przechowywanie żywności
    • Przybory i akcesoria kuchenne
    • Sprzęty kuchenne
    • Sztućce
    • Zastawa stołowa
    • Mrożone produkty (półprodukty)

Dania wegetariańskie i wegańskie

Filtrowane (54)
Wybierz danie
  • Zresetuj wszystko ×
  • Do 15 min ×
  • Wegetariańskie ×
Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
Dieta
Pokaż (54)
Anuluj
  • Brukselka z masłem gotowana w bulionie
    Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 czerwca, 2025
    Brukselka z masłem gotowana w bulionie
    easy

    łatwe

    15 min.

    2 os.

    Delikatna brukselka gotowana w aromatycznym bulionie drobiowym i skropiona masłem. Prosta, szybka i pełna smaku klasyczna metoda przygotowania tej zdrowej, sezonowej warzywy. Idealny dodatek do obiadu.

  • Brukselka cebulkowo - czosnkowa
    Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 listopada, 2025
    Brukselka cebulkowo – czosnkowa
    easy

    łatwe

    15 min.

    1 os.

    Pyszna brukselka cebulkowo-czosnkowa smażona na maśle to idealny dodatek do dań głównych. Szybki i prosty przepis na aromatyczne warzywo, które zachwyci smakiem i prostotą przygotowania.

  • Warzywa w sosie pomidorowym
    Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 września, 2025
    Warzywa w sosie pomidorowym
    easy

    łatwe

    15 min.

    1 os.

    Pyszne warzywa w aromatycznym sosie pomidorowym Knorr - szybkie i proste danie, które możesz podać samodzielnie lub jako dodatek do mięsa. Idealne na codzienny obiad z nutą świeżej bazylii.

  • Warzywa duszone w bulionie z ryżem
    Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 sierpnia, 2025
    Warzywa duszone w bulionie z ryżem
    easy

    łatwe

    15 min.

    1 os.

    Pyszne warzywa duszone w bulionie Knorr podawane z ryżem. Szybki i aromatyczny obiad z mieszanką warzywną, pomidorami i cebulą. Proste danie jednogarnkowe idealne na codzienny posiłek.

  • Grillowany patison z kolegami
    Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 19 sierpnia, 2025
    Grillowany patison z kolegami
    easy

    łatwe

    15 min.

    4 os.

    Pyszne grillowane warzywa - patison, cukinia i bakłażan z aromatycznymi przyprawami. Idealne danie na letnie spotkania przy grillu. Proste w przygotowaniu, zdrowe i pełne smaku warzywa z grilla.

  • Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 6 czerwca, 2025
    Soczewica w kuchni premium – kolorowe odmiany i zastosowania

    Odkryj bogactwo kolorowych odmian soczewicy i ich zastosowanie w kuchni premium. Poznaj wyjątkowe właściwości czerwonej, zielonej i czarnej soczewicy oraz sposoby ich wykorzystania w wykwintnych daniach.

  • Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 maja, 2025
    Kiełki soi – najlepsze zamienniki w kuchni domowej

    Odkryj najlepsze zamienniki kiełków soi w kuchni domowej w 2025 roku. Poznaj kiełki fasoli mung i inne alternatywy, które zachowują teksturę i wartości odżywcze przy zachowaniu smaku w potrawach azjatyckich.

  • Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 maja, 2025
    Fasolka szparagowa – kolorowa rewolucja na twoim talerzu

    Odkryj różnorodność fasolki szparagowej - od intensywnej zielonej po delikatną żółtą. Poznaj jej walory smakowe i odmiany, które w 2025 roku rewolucjonizują nowoczesną kuchnię i wnoszą kolorową nutę na talerze.

  • Dania wegetariańskie i wegańskie, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
    Bób ze skórką czy bez – jak podawać i z czym jeść tę roślinę

    Odkryj kulinarny potencjał bobu w 2025 roku! Dowiedz się, czy lepiej podawać go ze skórką czy bez, poznaj różnice smakowe i najlepsze połączenia kulinarne dla tej wartościowej rośliny strączkowej.

Poprzedni56
  • Skontaktuj
  • O firmie
  • Dostawa
Kontakty i adres
Polska, 65-001, Zielona Góra, ul. Stanisława Staszica 9ab/u-9 (Główny sklep), ul. Lwowska 2 (Punkt sprzedaży)

+48794708333

info@multicook.zgora.pl
Godziny pracy
Poniedziałek - sobota 08:00 - 20:00, niedziela - nieczynne

© Copyright 2025 • Multi Cook Zielona Góra

Page load link
Go to Top