łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z cytryną i Przyprawą Knorr. Pieczone do chrupiącej skórki z karmelizowanym miodem na wierzchu. Prosty przepis na wyrazisty, pikantny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny sznycel myśliwego z pieczonymi warzywami - tradycyjne danie z twistem. Soczyste mięso w kremowym sosie grzybowym, podane z kolorowymi warzywami. Idealny przepis na rodzinny obiad, który zachwyci każdego mięsnego smakosza.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste sznycle cielęce z grilla z aromatyczną pastą Knorr i chrupiącą kruszonką ziołową. Proste danie z delikatnego mięsa, idealne na letnie grillowanie. Szybki przepis na wykwintny obiad.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka pieczone z pieczarkami, cukinią, pomidorkami cherry i szpinakiem. Proste danie jednogarnkowe w kamionkach, doprawione przyprawą Knorr. Idealne na rodzinny obiad!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj sekret idealnego sznycla - tradycyjnego dania z cienkiego płata mięsa. Poznaj jego pochodzenie, składniki i techniki przygotowania, które nadają mu charakterystyczną chrupkość i wyjątkowy smak.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z cytryną i Przyprawą Knorr. Pieczone do chrupiącej skórki z karmelizowanym miodem na wierzchu. Prosty przepis na wyrazisty, pikantny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszny sznycel myśliwego z pieczonymi warzywami - tradycyjne danie z twistem. Soczyste mięso w kremowym sosie grzybowym, podane z kolorowymi warzywami. Idealny przepis na rodzinny obiad, który zachwyci każdego mięsnego smakosza.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste sznycle cielęce z grilla z aromatyczną pastą Knorr i chrupiącą kruszonką ziołową. Proste danie z delikatnego mięsa, idealne na letnie grillowanie. Szybki przepis na wykwintny obiad.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka pieczone z pieczarkami, cukinią, pomidorkami cherry i szpinakiem. Proste danie jednogarnkowe w kamionkach, doprawione przyprawą Knorr. Idealne na rodzinny obiad!
Odkryj sekret idealnego sznycla - tradycyjnego dania z cienkiego płata mięsa. Poznaj jego pochodzenie, składniki i techniki przygotowania, które nadają mu charakterystyczną chrupkość i wyjątkowy smak.