łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z cytryną i Przyprawą Knorr. Pieczone do chrupiącej skórki z karmelizowanym miodem na wierzchu. Prosty przepis na wyrazisty, pikantny obiad.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka pieczone z pieczarkami, cukinią, pomidorkami cherry i szpinakiem. Proste danie jednogarnkowe w kamionkach, doprawione przyprawą Knorr. Idealne na rodzinny obiad!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 maja, 2025
Odkryj tradycyjny przepis na szczupaka w zalewie octowej z cebulą - wielowiekową polską metodę konserwacji ryb. Poznaj historię marynowania i sekret przygotowania tego szlacheckiego przysmaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj sekrety przygotowania doskonałego szczupaka zarówno na patelni, jak i w piekarniku. Praktyczne wskazówki dotyczące wyboru świeżej ryby, filetowania i usuwania ości dla najlepszych efektów kulinarnych.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z cytryną i Przyprawą Knorr. Pieczone do chrupiącej skórki z karmelizowanym miodem na wierzchu. Prosty przepis na wyrazisty, pikantny obiad.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka pieczone z pieczarkami, cukinią, pomidorkami cherry i szpinakiem. Proste danie jednogarnkowe w kamionkach, doprawione przyprawą Knorr. Idealne na rodzinny obiad!
Odkryj tradycyjny przepis na szczupaka w zalewie octowej z cebulą - wielowiekową polską metodę konserwacji ryb. Poznaj historię marynowania i sekret przygotowania tego szlacheckiego przysmaku.
Odkryj sekrety przygotowania doskonałego szczupaka zarówno na patelni, jak i w piekarniku. Praktyczne wskazówki dotyczące wyboru świeżej ryby, filetowania i usuwania ości dla najlepszych efektów kulinarnych.