łatwe
60 min.
6 os.
Wiosenne ziemniaki pieczone z aromatycznymi przyprawami, podawane z kremowym serkiem z jogurtem i świeżymi warzywami. Idealne danie na wiosenną kolację - proste, sycące i pełne smaku.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszne młode ziemniaki zapiekane na grillu w folii z czosnkiem i ziołami. Proste danie, które możesz podać jako samodzielny posiłek lub dodatek do mięs. Idealne na rodzinny obiad lub grilla!
łatwe
45 min.
4 os.
Aromatyczne młode ziemniaki pieczone w piekarniku z ziołami prowansalskimi i cebulą. Doskonały dodatek do ryb i mięs lub samodzielna przekąska. Szybkie w przygotowaniu, pełne smaku i pachnące ziołami.
łatwe
60 min.
4 os.
Pieczone ziemniaki z chrupiącym boczkiem i kremowym awokado. Prosty przepis na pyszne ziemniaki z piekarnika z bogatym nadzieniem ze śmietany i sosu sałatkowego Knorr. Idealne solo lub do dań z grilla!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczną sycylijską pizzę Sfincione - puszyste ciasto z Palermo o historii sięgającej XVII wieku. Poznaj tradycyjną recepturę i sekrety przygotowania tego wyjątkowego włoskiego przysmaku.
łatwe
60 min.
6 os.
Wiosenne ziemniaki pieczone z aromatycznymi przyprawami, podawane z kremowym serkiem z jogurtem i świeżymi warzywami. Idealne danie na wiosenną kolację - proste, sycące i pełne smaku.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszne młode ziemniaki zapiekane na grillu w folii z czosnkiem i ziołami. Proste danie, które możesz podać jako samodzielny posiłek lub dodatek do mięs. Idealne na rodzinny obiad lub grilla!
łatwe
45 min.
4 os.
Aromatyczne młode ziemniaki pieczone w piekarniku z ziołami prowansalskimi i cebulą. Doskonały dodatek do ryb i mięs lub samodzielna przekąska. Szybkie w przygotowaniu, pełne smaku i pachnące ziołami.
łatwe
60 min.
4 os.
Pieczone ziemniaki z chrupiącym boczkiem i kremowym awokado. Prosty przepis na pyszne ziemniaki z piekarnika z bogatym nadzieniem ze śmietany i sosu sałatkowego Knorr. Idealne solo lub do dań z grilla!
Odkryj autentyczną sycylijską pizzę Sfincione - puszyste ciasto z Palermo o historii sięgającej XVII wieku. Poznaj tradycyjną recepturę i sekrety przygotowania tego wyjątkowego włoskiego przysmaku.