łatwe
20 min.
4 os.
Szybkie i kremowe spaghetti carbonara z wędzonym boczkiem, gotowe w 15 minut. Klasyczny włoski przepis z idealnie ugotowanym makaronem al dente i aksamitnym sosem śmietanowym. Doskonały pomysł na ekspresowy obiad.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj nową wersję ryby po grecku z ananasem - klasyczne polskie danie w egzotycznej odsłonie. Soczysta ryba zapiekana z warzywami korzeniowymi i słodko-kwaśnym ananasem, doprawiona curry. Idealna na święta i przyjęcia!
łatwe
15 min.
3 os.
Klasyczne spaghetti carbonara - kremowy włoski przysmak z chrupiącym boczkiem, jajkami i serem. Szybki przepis na autentyczną carbonarę, idealną na obiad lub kolację. Poznaj sekret doskonałego sosu!
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna ryba po grecku - pyszne danie z marynowanej ryby obtaczanej w mące i smażonej, podawanej z warstwą aromatycznych warzyw. Idealna na ciepło lub zimno, doskonała na święta i spotkania rodzinne.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 22 maja, 2025
Odkryj sekrety idealnej ryby po grecku - sprawdzone techniki smażenia dorsza i mintaja oraz wskazówki dotyczące wyboru najlepszych gatunków ryb do tej popularnej potrawy. Przygotuj danie jak profesjonalista!
łatwe
20 min.
4 os.
Szybkie i kremowe spaghetti carbonara z wędzonym boczkiem, gotowe w 15 minut. Klasyczny włoski przepis z idealnie ugotowanym makaronem al dente i aksamitnym sosem śmietanowym. Doskonały pomysł na ekspresowy obiad.
łatwe
60 min.
4 os.
Odkryj nową wersję ryby po grecku z ananasem - klasyczne polskie danie w egzotycznej odsłonie. Soczysta ryba zapiekana z warzywami korzeniowymi i słodko-kwaśnym ananasem, doprawiona curry. Idealna na święta i przyjęcia!
łatwe
15 min.
3 os.
Klasyczne spaghetti carbonara - kremowy włoski przysmak z chrupiącym boczkiem, jajkami i serem. Szybki przepis na autentyczną carbonarę, idealną na obiad lub kolację. Poznaj sekret doskonałego sosu!
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna ryba po grecku - pyszne danie z marynowanej ryby obtaczanej w mące i smażonej, podawanej z warstwą aromatycznych warzyw. Idealna na ciepło lub zimno, doskonała na święta i spotkania rodzinne.
Odkryj sekrety idealnej ryby po grecku - sprawdzone techniki smażenia dorsza i mintaja oraz wskazówki dotyczące wyboru najlepszych gatunków ryb do tej popularnej potrawy. Przygotuj danie jak profesjonalista!