łatwe
20 min.
4 os.
Szybkie i kremowe spaghetti carbonara z wędzonym boczkiem, gotowe w 15 minut. Klasyczny włoski przepis z idealnie ugotowanym makaronem al dente i aksamitnym sosem śmietanowym. Doskonały pomysł na ekspresowy obiad.
łatwe
15 min.
3 os.
Klasyczne spaghetti carbonara - kremowy włoski przysmak z chrupiącym boczkiem, jajkami i serem. Szybki przepis na autentyczną carbonarę, idealną na obiad lub kolację. Poznaj sekret doskonałego sosu!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 maja, 2025
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.
łatwe
20 min.
4 os.
Szybkie i kremowe spaghetti carbonara z wędzonym boczkiem, gotowe w 15 minut. Klasyczny włoski przepis z idealnie ugotowanym makaronem al dente i aksamitnym sosem śmietanowym. Doskonały pomysł na ekspresowy obiad.
łatwe
15 min.
3 os.
Klasyczne spaghetti carbonara - kremowy włoski przysmak z chrupiącym boczkiem, jajkami i serem. Szybki przepis na autentyczną carbonarę, idealną na obiad lub kolację. Poznaj sekret doskonałego sosu!
łatwe
30 min.
4 os.
Orientalny tuńczyk w aromatycznym sosie z batatem, papryką i makaronem ryżowym. Szybkie i egzotyczne danie z rybą, warzywami i ostrymi przyprawami, idealne na obiad z azjatyckim akcentem.
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.